Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Szerintetek a neten megosztott...

Szerintetek a neten megosztott dashcam videók nem félrevezetőek?

Figyelt kérdés
A bpiautosokon megosztott videók is általában előzmény nélkül vannak. Mindegyiken annyi látszik, hogy a mélykeresztény csokdigger talpig becsületesen autózik és egyszer csak jön egy kész őrült. Egy őrült, aki úgy ráijeszt, hogy a gyereke kezében eltörik a nápolyi és mindketten egész életükre szóló traumát kapnak. Hol az előzmény? Mit lett őrült az őrült? Mit csinált vele korábban?
2022. jún. 21. 12:07
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
72%
10. Én semmi ilyesmit nem látok a felvételen, de a kommentekben sem.
2022. jún. 21. 14:48
 12/21 anonim ***** válasza:
38%

Mert ÁLTALÁBAN nincs előzmény, hanem az eldurrant agyú vagy épp részeg, drogos, vagy alapból pszichopata sofőr csak úgy betoppan, nem kell semmit tenni érte.

Ha rendszeresen vezetnél, tudnád, hogy ez így működik.

2022. jún. 21. 18:06
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Az említett csatornán már többször is előfordult, hogy utólag küldött be a másik fél is videót és még jobban megalázta magát. Az ellenkezőjere is volt már példa. Alapvetően nem gondolom, hogy félrevezetőek a videók, hiszen látjuk mi történt, de nincsenek kontextusba helyezve.
2022. jún. 21. 19:20
 14/21 anonim ***** válasza:
77%
11. vagyok. Mutassátok meg már, hol van köpködésre utaló jel, a piros nyomkodása helyett.
2022. jún. 21. 20:14
 15/21 MGéza ***** válasza:
100%
#7: Komolyan? Áldozat aki nem tudja hogy gyalogátkelőhelynél megálló autó mellett nem száguldunk el teli gázzal?
2022. jún. 22. 08:40
 16/21 anonim ***** válasza:
71%

Gondolom, 7-es válaszoló volt maga a citroenes ámokfutó.

Csak a szerencsén múlott, hogy nem ölt embert a felelőtlenségével.

Aztán itt meg nekiáll köpködésről fantáziálni.

2022. jún. 22. 08:51
 17/21 MGéza ***** válasza:
#16: Engem az is meglep, hogy volt aki hasznosnak találta a válaszát...
2022. jún. 22. 10:06
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Drága barátaim! A könnyeimet törölgetem. Zokogásban törtem ki ugyanis.

Tudjátok mi történt? A citroënest megbüntették. Hát milyen ország ez? Szegény le akarták köpni, erre ő kap 150 ezer forint bírságot, és tőle vették el a jogsit egy évre. Brühühü! Hát nincs igazság a földön?!

2022. jún. 22. 18:40
 19/21 anonim ***** válasza:

mondjuk a 7-es gondolom ironizált :D de lényegen nem nagyon változtat XD

amúgy mi félrevezető abban, hogy valaki szabálytalanul közlekedik?

senkit nem érdekel, hogy mi volt az előzmény. a szabálytalankodó autónak is van felvétele az előzményekről, akkor szépen ő is átadja a rendőröknek és a másik kamerás autót is megbüntetik, ha úgy látják, hogy van miért.

az, hogy a neten hogy fröcsög a sok álszent kommentelő, akik soha semmire nem reagáltak még rosszul, szerintem teljesen lényegtelen, hogy hány szemszögből látják azt a sztorit, amiről maximum véleményük lehet, de közük nem sok hozzá...

2022. jún. 23. 07:45
 20/21 anonim ***** válasza:
21%
Az ilyen oldalak nagyrésze csak a kattintásvadászat és megélhetés miatt csinálja, erre meg nagyszerűen rájátszanak az ütődött autósok akik ezer örömmel töltögetnek fel minden videót ha valaki nem centis pontossággal közlekedik, de az sem kizárt szándékosan hergelik fel a másikat és töltik fel őt beállítva idegbetegnek. Ebben a tekintetben a biciklisek még rosszabbak, azok aztán főleg szándékosan hergelik az autósokat hogy utána a megvágott videón anyázhassanak, meg is érdemlik néhányan mikor ki vannak vasalva végül.
2023. máj. 17. 19:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!