Szerintetek a neten megosztott dashcam videók nem félrevezetőek?
Mert ÁLTALÁBAN nincs előzmény, hanem az eldurrant agyú vagy épp részeg, drogos, vagy alapból pszichopata sofőr csak úgy betoppan, nem kell semmit tenni érte.
Ha rendszeresen vezetnél, tudnád, hogy ez így működik.
Gondolom, 7-es válaszoló volt maga a citroenes ámokfutó.
Csak a szerencsén múlott, hogy nem ölt embert a felelőtlenségével.
Aztán itt meg nekiáll köpködésről fantáziálni.
Drága barátaim! A könnyeimet törölgetem. Zokogásban törtem ki ugyanis.
Tudjátok mi történt? A citroënest megbüntették. Hát milyen ország ez? Szegény le akarták köpni, erre ő kap 150 ezer forint bírságot, és tőle vették el a jogsit egy évre. Brühühü! Hát nincs igazság a földön?!
mondjuk a 7-es gondolom ironizált :D de lényegen nem nagyon változtat XD
amúgy mi félrevezető abban, hogy valaki szabálytalanul közlekedik?
senkit nem érdekel, hogy mi volt az előzmény. a szabálytalankodó autónak is van felvétele az előzményekről, akkor szépen ő is átadja a rendőröknek és a másik kamerás autót is megbüntetik, ha úgy látják, hogy van miért.
az, hogy a neten hogy fröcsög a sok álszent kommentelő, akik soha semmire nem reagáltak még rosszul, szerintem teljesen lényegtelen, hogy hány szemszögből látják azt a sztorit, amiről maximum véleményük lehet, de közük nem sok hozzá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!