Nagy baj, ha nem kerülöm ki a buszt?
És az oktatód mit mondott róla?
Amúgy szerintem jól csinálod.
Annyiban rossz ez hogy a mögötted lévők nem tudják hogy mit bénázol, illetve félnek tőled mert bizonytalan vagy és tartanak attól hogy elkezded kikerülni a buszt miközben ők már téged kerülnek ki.
Nincs semmi nagy varázslat abban hogy behúzódsz a felezővonalhoz, a tekinteted a motorháztetőről az útra helyezed és ha nem jön szembe semmi akkor elkezded a buszt kikerülni. Ha géniusz vagy, akkor az út túloldala felé tartasz és így egy egész nagy oldaltávolságot tudsz tartani a busztól, ha pedig az IQ lyukat üt a homlokodon akkor a busz mellett mérsékelt tempóban való elhaladás során nézheted a busz elejét ember formájú élőlények után kutatva.
kérdező: ha nincs buszöböl, akkor várj nyugodtan a busz mögött.. Ha kikerülöd, az nem baj, csak az átrohanó gyerek, részeg, stb...na az okozhat galibát.
Mindegy ki mire biztat, te csak várd ki, amíg a busz elindul. Gondolom nem hiányzik egy rendőri intézkedés, mert kerüléskor valaki kilépett a busz előtt..
Nálunk kapásból 3 kanyar előtti buszmeg van :D
[link] ,18.8225276,3a,75y,334.5h,79.55t/data=!3m6!1e1!3m4!1sDiEgvlpaKQcFXGrrlGL69Q!2e0!7i13312!8i6656?hl=hu
Én nem nézlek hülyének, de ha jó a látásod, akkor be kell látnod a szembejövő sávot a megállóban lévő busz mellett. Ha belátod, akkor nyilván látod, hogy nem jön senki szemből, tehát kimész. Itt mitől kéne tartanod? Odateleportál a semmiből egy jármű? A gyalogosra úgy tudsz figyelni, hogy teljesen átmész a szembesávba, és a busz elejét figyeled, hogy nem jelenik-e meg gyalogos. Ha látod a gyalogost, akkor megállsz, mert számítottál rá. Esetleg dudálsz egyet, hogy észbe kapjon. Ennyire egyszerű a történet.
"Az oktató szerint jobb kivárni."
Hát így meg végképp nem értem, hogy akkor miért kerülöd ki. Ha az oktatód azt mondja, akkor várd ki inkább, elvégre nem hülyeségből ad tanácsokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!