Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Miért baj az önkéntes rendőrkö...

Miért baj az önkéntes rendőrködés?

Figyelt kérdés
Rendőrségnek nincs kapacitása a kis szabálytalanságok vagy a nagyobb veszélyeztetések szankciónálására. És amíg nincsenek megállítva a társadalom veszélyes vagy bunkó sofőrjei addig azt csinálnak amit akarnak mások kárára. Pl. mikor az autópályán 140el előzöm a kamionsort és vadul villogtat mögöttem az ürge hogy satuzzak be a 2 kamion közé akkor, bár nem esik jól de megteszem hogy szépen lelassítok 110-re és nem engedem el, meg a ködlámpát is bekapcsolom ha nagyon nem bír magával.
2022. ápr. 25. 17:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Mert az "önkéntes rendőröknek" nincs hozzá jogkörük. Továbbá mint ahogy te is, vagy tovább hergelsz egy idegbeteg sofőrt vagy veszélyeztetsz.
2022. ápr. 25. 19:10
 12/20 MGéza ***** válasza:
100%

"Nem szeretem csinálni de ha én sem és más sem állítja meg a szabálytalankodókat akkor még rosszabb lesz, nagyon fejetlenség és több baleset."

Ezzel csak felbőszíted a szabálytalankodót. Nem érsz el vele semmit.

2022. ápr. 25. 20:33
 13/20 anonim ***** válasza:
67%

C típusú vagy a fogalmazásodból.

1) nem a te dolgod bárkit is megnevelni. Ha feszült vagy akkor verj szét egy boxzsákot

2) ha paraszt módjára villog akkor sem kell vészfékezve besorolni a kamionok közé. Szerintem inkább azért villognak rád mert szopatod a beérkezőket és akkor sem sorolsz ki ha lehetőség lenne rá

3) a ködlámpa kapcsolóját akkor találd meg amikor 100 méter alatt van a látótávolság ez így érthető? Biztos vagyok benne hogy akkor nem használod nehogy jobban látszódjon a szarod.

4) neked nem szabadna jogosítványt adni.

2022. ápr. 25. 21:30
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj kérdező, hogy könnyen át esel a ló túloldalára. Annyira önkéntesrendőrködni akarsz hogy közben magad is egy rahedli szabálysértést követsz el.
2022. ápr. 25. 21:33
 15/20 anonim ***** válasza:
91%
Ez van amikor a össze fújja a szemetet a szél.
2022. ápr. 26. 07:00
 16/20 A kérdező kommentje:

" Annyira önkéntesrendőrködni akarsz hogy közben magad is egy rahedli szabálysértést követsz el."

Tűz ellenb tűzzel. A szép szóból a buta emberek sosem értenek, csak a hasonló megnyilvánulásokból.

"Mert az "önkéntes rendőröknek" nincs hozzá jogkörük. "

Ez jogos de amíg a rendőrség vagy más hatósági szerv nem tud, nem fog tenni ellene addig a társadalomnak kell megnevelnie az ilyen egyedeket.

2022. ápr. 26. 11:10
 17/20 anonim ***** válasza:
A felhatalmazást kitől kapod? Úgy ítéled meg, hogy megregulázandó a gyorsan hajtó. Megbünteted. Szerintem meg tűrhetetlen, hogy a férfiak bajuszt viseljenek. Megbüntetem mind. Helyes ez így szerinted?
2022. ápr. 26. 11:26
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha a rendőrségnek nincs kapacitása, akkor miért nem jelenkezel rendőrnek? Utána jogosan büntethetnéd az ilyeneket.
2022. ápr. 26. 15:13
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha te épp "megbüntetsz" valakit és közben szabálytalankodsz, de én csak téged látlak (azt nem, akit büntetsz), akkor én is megbüntethetlek téged?
2022. ápr. 27. 08:45
 20/20 anonim ***** válasza:
74%

Miért nem mész el rendőrnek?

Ja mert akkor már ki is kéne emelned a nyeszlett seggedet, nem csak a kocsiban keménykedni és félsz, hogy kapnál egyet?

2022. ápr. 27. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!