Mást is idegesít, ha az anyósülésen az utasa (barát, családtag munkatárs, akárki) önkéntes navigátorkodik?
Idegesít? Megölném. Főleg amikor oktató ismerős ül mellettem. (2-en is vannak akikkel többször szoktam úgy menni bárhová, hogy én vezetek)
De úgy beszélnek mint egy fogyatékossal.
Most lassíts.
Jelezz.
Válts vissza 3-ba.
A következő lehetőségnél fordulj jobbra.
Vagy csak mutogat jobbra vagy balra, hogy soroljak már be.
Ilyenkor kb. (akármennyire is jóban vagyok velük) a qva anyjukba küldöm el őket, mert annyira meg tudják zavarni az embert, hogy a végén tényleg ebből lesz egy baleset.
Egyszer az egyikkel nagyon kib....am.
Indultunk volna, majd az utolsó pillanatban, mondtam, hogy bocsi, én az előbb ittam egy pohár sört, légyszi te vezess.
És én is végig beleugattam.
Hát komolyan már én féltem, hogy valaminek neki megyünk, mert láttam rajta, hogy annyira össze zavartam, mert ugye ott volt a saját ösztöne-tudása, és próbált rám is figyelni.
Volt hogy már 60-al mentünk 3-ba, mert elfelejtett felváltani, volt, hogy nem vett észre záróvonalat, volt hogy az utolsó pillanatban vette észre, hogy piros a lámpa, csak mert tényleg zavaró volt, hogy folyamatosan beleszólok.
Én csak férjemet vagy anyumat vittem eddig. Anyum nem szól, férjem se, csak ha tényleg valami olyan van ami fontos.
Én szoktam őket kérni, hogy ha bringás van az út szélén vagy ember, szóljanak, főleg ha már sötét van! Kb rémálmom, hogy elcsapok valami út közepén szambázó részeget... (Gyakran járunk kis falvak között, ott gyakori hogy "traktoros Józsi bá" részegen fekszik az út közepén...)
Engem több mint idegesít.
És mivel nem vagyok faj meg nem gyűlölő, nem kezdem el részletezni, hogy hány pasi volt köztük, mert ugye van az emberi butaság, hogy ez ezért, ez azért, ez amazért nem tud vezetni, de ne részletezzem.
A lényeg, hogy többször volt már összetűzésem a mellettem ülővel, mert ha beleszól, akkor lehet, hogy tökre összezavar, ergo előbb vagy utóbb lehet, hogy valamit elrontok (és nem mindegy hogy egy papírzacskót vagy egy egész családod ütök el)
aztán meg még azt hiszi, hogy ő volt a nagyokos, hogy igaza volt, de az meg sem fordult a fejében, hogy úgy nem lehet figyelni, ha egyfolytában karattyol.
Próbáld azt, hogy ilyenkor cseréljetek helyet, és te is folyamatosan utasítgasd, és figyeld meg hogy 100 méteren belül minimum 10 hibája lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!