Majdnem halálos balesetet okoztam. Merjek valaha autóba ülni?
Én csak azt nem értem így huszonsok komment után, hogy ha a kérdező #22-ben azt írja, maximum 30-cal lehet menni, akkor azt miért értelmezi majdnem halálosnak?
Lehet, hogy mégis pszichés problémái vannak?
Sajat kommentedet idezem:
'Így nem történt baj, és gyorsan korrigáltam, de történhetett volna, és ha nem is ülök soha kocsiba nem tudom ezt feldolgozni... Pedig nagyon szerettem vezetni, de úgy érzem nem érdemlem meg, hogy újra vezessek.'
Csak igazat tudok adni: nem tortent semmi es igazabol is is volt igazi veszely es ezt te is tudod, de hetekkel-honapokkal kesobb is ezen ragodsz, onmarcangolsz, sajnaltatod magadat. Nem, ez nem normalis reakcio, es tenyleg ne vezess mert alkalmatlan vagy ra. Nem technikailag, hanem mentalisan. Mit csinalsz ha elutsz egy kutyat vagy macskat ami eled ugrott a bokorbol, ott helyben felvagod az ereidet vagy hiszterikus sirogorcsot kapsz es a nap tovabbi reszet a jardaszegelyen ulve toltod kataton allapotban, mig apu-anyu erted nem megy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!