Navigáció....Vayteq,vagy CNS?
Apámnak(60) szeretnék egy gps-t,az okostelefon nem az Ő világa.
Kettőt néztem ki,egy VayteQ 960-t,valamint egy CNS globe neo-t. Nem tudok dönteni....Ti melyiket választanátok?
Ajándék lenne....
Ha az okostelefont nem, a GPSt fogja tudni kezelni?
Nekem is WayteQ volt, még nagyon régen, nem volt gondom vele.
De évek óta waze, nincs jobb nála...
3: Ha van informatikus szakember ismerőse, akkor az pár ezer forintért simán megoldja neki!(Nekem van ilyen ismerősöm, mindig hozzá viszem, pár óra múlva vagy legkésőbb másnap mindig hozza vissza, mond egy összeget - egyáltalán nem horrorisztikusan magasat - kidellálom neki, és Ő a kp. ellenében átadja a lefrissített, frissre telepített eszközt. Nekem ennyit megér.)
Ha a kérdezőnek fontos, ő is keres ilyen szakembert (szerintem pénzért lehet találni ma már mindent, ez is egy ilyen piaci rés, avagy angolul market niche), átadja a casht, azaz a kp-t, az illető meg boldogan megcsinálja neki.
Köszönöm szépen mindenkinek!
Régebben nekem is volt(egy kb.20 éves Navon)azt kérte el néha a fater...
Kezelni tudja,ismerős is volna,akihez beviszem a memo kártyát,és felrakja a legújabb térképeket,-ezzel nem lenne gond.
A dilemma a két készülék között van,-(mindkettő használt)ismerőstől,megbízható helyről.
A CNS szinte új,viszont csak 950mAh-s az akksija,amíg a Wayteq 1800.(ha gyalogtúrázni mennek Anyuval)
Viszont a CNS ramja,és memóriája,valamint az órajel is duplája!?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!