Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Jó a magyar zéró tolerancia...

Jó a magyar zéró tolerancia az alkohollal szemben vagy enyhíteni kellene?

Figyelt kérdés
2022. febr. 25. 17:15
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
90%
És a tied kit érdekel 😂😂
2022. márc. 1. 12:42
 22/30 anonim ***** válasza:
28%

Például engem, meg mindenki mást a sajátja, aki nem akarja egy döglődő kreténre költeni.

Érted már, vagy úgy magyarázzam el, mint egy 5 évesnek?

2022. márc. 1. 12:46
 23/30 anonim ***** válasza:
85%
Én meg erre mondtam, hogy én is fizetek adót ;)
2022. márc. 1. 13:10
 24/30 qkker1 ***** válasza:
96%

"Ausztriában megvacsorazunk egy étteremben, vagy az ismerősöknél, nyugodtan ihatok a vacsorához egy pohár bort, és utána hazavezetek."

Teljesen más az osztrákok mentalitása. Ott betartják a szabályokat, nálunk meg , ahogy azt mások is írták, nagyon sokan nem állnának meg egy pohárnál. Így is van bőven "diszkóbaleset" a zéró tolerancia mellett is.

2022. márc. 2. 09:53
 25/30 anonim ***** válasza:
9%
Jó lenne ha 1 sörtől még lehetne vezetni.
2022. márc. 2. 09:56
 26/30 anonim ***** válasza:
13%
24 tehát elismered, hogy zéró toleranciától függetlenül se oldódik meg a probléma, de a kulturált embereket, akik elmennek étterembe, és egy pohár sört mondjuk megisznak, nem vezethetnek utána haza? Ég világon semmi nem változna, csak a normális ember, aki most nem kockáztatja, hogy megbsszák, elfogyaszthatna egy kis alkoholt a vacsorával, és mivel kulturált, semmi nem lenne. A kulturálatlan, aki akár van tolerancia akár nincs, ígyis úgyis autóba ül és balesetet okoz.
2022. márc. 2. 11:02
 27/30 anonim ***** válasza:
32%
Aki támogatja a zéró tolerancia enyhítését az egy potenciális gyilkos, semmi más.
2022. márc. 2. 11:04
 28/30 anonim ***** válasza:
14%
Én a tanyámon piásan is vezethetek puff..!
2022. márc. 2. 11:05
 29/30 anonim ***** válasza:
47%

Kacagtatóak ezek a "kulturált fogyasztásról" ábrándozó szeszkazánok.

Azt mondja el valaki: ha az operabálban gurítok le egy pohárral (persze rohadtul kulturáltan, még a kisujjam is eltartva), attól kevésbé romlik a reakcióidőm, mintha a sarki krimóban, kulturálatlanul döntök le egy pohárral?

Amíg arról van szó, hogy az ismert úton, a napi rutinnal hazatereled a szekeret, addig feltehetően nem lesz nagy gond. A baj akkor lesz, mikor "helyzet" van, és a reakcióidőddel már átmész az öreglányon, mire észreveszed.

"Aki szigorítani akarja az mégis hogy gondolta amúgy?"

Lehetne szigorítani, ugyanis félhülye törvényhozóink néhány éve engedélyezték, hogy kerékpárral főútvonalon is lehessen ittasan kerékpározni.

2022. márc. 2. 23:55
 30/30 anonim ***** válasza:
48%
27: + egy alkoholista
2022. márc. 3. 01:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!