Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Pofàtlan vagy sem? Esetleg...

Pofàtlan vagy sem? Esetleg hatàresetbe?

Figyelt kérdés

[link]

József Attila utcan mentem a Baycsy-Zsilinszky útra. A belső sàv tele volt, a külső üres. Előre mentem, ès a Hercegprímàs itcànàl (ott a làmpa, addig lehet egyenesen menni) besoroltam a közèpső sàvba ahol lehet egyenesen ès balra kanyarodni.

Sztem kresz szerint helyes, etikailag màr talàn kifogàsolható, de aki egyenesen megy, az mehet a külsősàvban is, ès ott vàltottam sàvot, ahol az utam megkívànta.

Vèlemènyetek erről a szituàcióról?

2022. febr. 23. 10:30
A kérdező szavazást indított:
Igen, pofàtlan.
Nem nem az.
Van olyan rèsze, ami kifogàsolható.
12 szavazat
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
0%
Most ha jól látom akkor a buszsávban mentél 😁 szerintem a többit magad is tudod.
2022. febr. 23. 10:36
 2/31 A kérdező kommentje:
Mondom a Bajcdi fele!!!! nem rakpart fele..... rakpart fele csak belső sàv....
2022. febr. 23. 10:43
 3/31 A kérdező kommentje:
Bajcsy
2022. febr. 23. 10:43
 4/31 anonim ***** válasza:
100%
Első! Rossz irányba nézed. Buszsáv a Duna irányában van, nem a Bajcsy felé. Én nem látok kifogásolni valót. A legvége jobbra kanyarodó csak, egyébként mind a három sáv használható addig egyenesen haladáshoz.
2022. febr. 23. 10:46
 5/31 anonim ***** válasza:
Ha azon a rövid szakaszon mentél előre, ami nem sokkal a kereszteződés előtt nyílik jobbra kanyarodáshoz, akkor igen.
2022. febr. 23. 10:48
 6/31 A kérdező kommentje:
pontosítàs:Itt vàltottam sàvot, kb ahogy megnyílik a legbelső, mert sokan oda mennek bi. Gondolom az egyenesen haladők "feltartjak"őket... vagy nem tudom
2022. febr. 23. 10:52
 7/31 A kérdező kommentje:
* igen ott 4 van. Jobbra, egyenesen, egyenesen ès balra, balra kanyarodó sàv. Ès itt az egyenes balra sàvba megyek be
2022. febr. 23. 10:54
 8/31 A kérdező kommentje:
5: csak egyenesen haladható sàvba mentem, a jobra kanyarodàsiba nem.... ott az egyèrtelmű lenne, hogy ott kikerülöm, sor eleje, ès vissza zàróvonalon, akkor az az...
2022. febr. 23. 10:57
 9/31 anonim ***** válasza:
A kérdező helyesen járt el. Ott nincs buszsáv azon a szakaszon, csak Buda felé. Nem jelent semmit, de én is így szoktam menni.
2022. febr. 23. 11:09
 10/31 anonim ***** válasza:
57%

Tulajdonképpen az egész sornak a szélső sávban kellett volna mennie, ha jobbra tartási kötelezettséget nézzük.

Az más kérdés, hogy akinek van helyismerete és tudja merre akar tovább menni a Bajcsynál, az már korábban ennek megfelelően helyezkedik. De te ettől még nem leszel pofátlan.

2022. febr. 23. 11:31
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!