Balesetet okoztam! Hogy lehet hogy ekkora bajban vagyok?
Figyelmetlenül kikanyarodtam egy kis utcából egy autó elé. A holtteremben volt de nem néztem meg mindkét tükörben és belémjött. Összetört az eleje a kocsijának, az enyémnek a hátulja.
Egy kb 35-40 es házaspár volt, nagyon mérgesek voltak rám.
Kiabáltak velem. Kitöltöttük a károkozási papírokat. Beismertem hogy én voltam a hibás. Egy régebbi autó volt az övéké egy 5ös golf. Azt mondták hogy mivel nincs hozzá alkatrész, milliós a kárjuk és hogy ha a biztosító nem fizet eleget, rajtam fogják behajtattni.
Azt mondták hogy az sem kizárt hogy börtönbüntetést kérnek rám mert a feleségének valami rokona hatóságnál dolgozik.
Megadtam a telefonszámom nekik meg mindenemet, kértem hogy ne jelentsenek fel. Azt mondták elég mérgesen hogy majd még meglátják.
Azóta beszéltem egyik kollegával a dologról, ő mondta hogy szerinte adjam el a kocsimat és fizessem ki őket, mert jobb nem packázni ilyen hatósági kapcsolatos emberekkel. Mondta hogy lehet meg is tudnak veretni ha akarnak, úgy h jobb ha együttműködök velük. Még azt is adta tanácsnak hogy próbájam meg azt hogy nekik adom az autót addig használatra hátha nem jelentenek úgy fel.
Első autóm, 1 éve van jogosítványom még csak.
Az eset óta pár óra telt el.
Azóta teljes sokkban vagyok.
Remeg kezem,lábam nem akarom hogy bötön büntetést kapjak, vagy megveressenek. Mit tudok tenni?
Egyedül élek 30 éves vagyok, munkába is az autóval járok.
Kérem segítsenek! Köszönöm!
"Figyelmetlenül kikanyarodtam egy kis utcából egy autó elé. A holtteremben volt de nem néztem meg mindkét tükörben és belémjött. "
Ezt csak én nem értem?
Ha védett útra kanyarodsz, miért kellene tükröt nézned?
Te, gyerek, ezek hátulról mentek beléd, miután kikanyarodtál?!
Vond vissza a bejelentőt, mond azt, hogy túl gyorsan mentek és azért ütköztetek!
Értem már, miért fenyegetőztek...
meg akartak ijeszteni, hogy vállald magadra a hibájukat!
Senkinek nem tűnik fel hogy teljesen kamu a történet?! 😅🤦♀️
Ne etessétek a trollt.
Jézusom, ne már ember, szállj már le a földre!
Dehogy kerülsz te börtönbe! Gyilkosságért nem ülnek sokan, akkor te egy mezei koccanás miatt biztos! HÜLYEség, csak meg akartak ijeszteni, mert férgek. Mi is voltunk már vétlenek koccanásos balesetben, eszünkbe nem jutott ilyenekkel fenyegetőzni! Amúgy meg dehogy tudják elintézni, sőt, az bűncselekmény lenne, nyugodtan mondhatod, hogy te meg ezért jelented fel őket, mert rokonnal akarják "tutiba" elintézni a dolgot. Majd a biztosító fizet nekik, neked SEMMIT nem kell fizetni, eszedbe ne jusson. A haverod meg egy idióta, bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!