Helyén való a másik közlekedésben résztvevő sofőrnek jelezni, ha trafit láttok?
Figyelt kérdés
Elvileg tilos a közúti ellenőrzést akadályozni, zavarni. De a másik oldala a dolognak, hogy ,,figyelmeztetnéd a másikat a bajra" .#traffipax #Autósközlekedés
2021. dec. 21. 11:28
11/14 anonim válasza:
Azon kívül, hogy lehülyézel alá is tudod támasztani, hogy miért hülyeség, amit írtam? A hülyegyerek, aki 90-es táblánál 140-el száguld velem szemben, azt ott helyben el kéne kapni és megbüntetni, nem pedig villogni neki, hogy öcsi, traffiznak, vegyél vissza. Aztán másnap, harmadnap meg elüti a gyerekemet a zebrán. Szerinted ez így rendben van?
12/14 anonim válasza:
11-es, ez hülyeség.
Én se törődök az 50-nel lakott területen belül, ha tudom, hogy biztonságos a nagyobb sebesség. Vannak hosszú felüljárók, ahol se gyalogos, se biciklis nem jöhet, jelzőlámpa sincs, letérés és felhajtás sincs, kereszteződés pláne nincs. És ott én is belelépek a gázba.
Ennek semmi köze ahhoz, hogy házak között, ahol kereszteződések és zebrák vannak, hogyan hajtok.
13/14 anonim válasza:
Ja, hogy te is így vezetsz... Akkor nincs is több kérdésem.
14/14 anonim válasza:
Ne is legyen, mert olyan értetlen vagy, hogy csak feketében és fehérben tudsz gondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!