Mennyire tartjátok veszélyesnek a motorozást? Mennyire vagy kiszolgáltatva a többi közlekedési résztvevőknek?
Ha az ember óvatosan csinálja, akkor nem annyira veszélyes?
Egy 125-ccm3 chopperre gondoltam. Nektek mi a vélemenyetek?
Egy ilyen gyorsasági vagy sportmotortól azért rendesen félnék.
Ha jól emlékszem a statisztikára, egy motorosnak negyvenszer több esélye van halálos balesetet szenvedni, mint egy autósnak. Kétségkívül a legveszélyesebb közlekedési forma. Kikanyarodik eléd a biciklistől kezdve a pótkocsis traktorig minden, nem tartanak mögötted követési távolságot, nem vesznek figyelembe előzéskor. Rosszak az utak, kiugrik eléd a vad, bármi történhet. És amíg az autósnak a lökhárítója törik ilyenkor, neked a kezed meg a lábad.
De a szabadságérzet sokat ad cserébe.
Én csak robogóztam, de volt egy olyan napom a közlekedésben (biciklis kanyarodott elém, meg két autós akart megölni fél órán belül), hogy én akkor úgy döntöttem, hogy hanyagolom ezt a műfajt.
alapból veszélyes dolog a motorozás, de ha te is agresszívan vezetsz akkor még veszélyesebb
én pont azért szeretek motorozni mert sokkal szabadabb vagyok mint kocsiban + nem fosok be ha rosszul fordul a kocka, persze ez ember függő ki menyire bírja
7-es! Nem is akarok nagy durranást!
Kezdőként untig elég lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!