Mennyire tartjátok veszélyesnek a motorozást? Mennyire vagy kiszolgáltatva a többi közlekedési résztvevőknek?
Ha az ember óvatosan csinálja, akkor nem annyira veszélyes?
Egy 125-ccm3 chopperre gondoltam. Nektek mi a vélemenyetek?
Egy ilyen gyorsasági vagy sportmotortól azért rendesen félnék.
Mondjuk hűtővíz és lánc az 535-nél kevésbé játszik szerepet. :)
Ami nagyon fontos, az a sisak. Csak újat, csak szaküzletben, ahol segítenek megtalálni a tökéletesen kényelmes, tökéletesen megfelelő méretűt.
A többi ízlés dolga. 535-re bőrnadrág, bőrdzseki, csizma, aztán Get your motor runnin', Head out on the highway...
#31 na ez mondjuk hirtelen eszembe se jutott hogy léghűtéses csak írtam ahogy én szoktam saját motoron
kardán meg jó dolog az örökéletű
Ismerősöm nem védte rendesen a derekát aztán felfázott.
Veletek volt már hogy megfáztatok motoron?
volt hogy másnap fájt a torkom de komolyabb bajom nem volt pedig télen is rendszeresen motorozok
olyankor ami rajtam van az jó vastag bakancs, 1 vastag nadrág és külön térdprotektor mert az is felfogja azért a szelet picit, pulcsi vastag kabár rá, maszk, téli protektoros kesztyű, kormányra rakható kézvédő meg ugye sisak, derekamat nem takartam semmivel és nem volt gondom, de én ismerem a testem és tudom mit birok tehát ha te tudod hogy könnyen felfázol akkor úgy öltözz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!