Helyén való a másik közlekedésben résztvevő sofőrnek jelezni, ha trafit láttok?
Figyelt kérdés
Elvileg tilos a közúti ellenőrzést akadályozni, zavarni. De a másik oldala a dolognak, hogy ,,figyelmeztetnéd a másikat a bajra" .#traffipax #Autósközlekedés
2021. dec. 21. 11:28
A kérdező szavazást indított:
Helyén való
Nem helyén való
28 szavazat
1/14 anonim válasza:
Ezzel nem akadályozod az ellenőrzést. Az lenne akadályozás, ha szándékosan elé parkolsz.
Én mindig jelzem, mert örülök, ha nekem is jelzik. Annak ellenére, hogy mindig betartom az előírt korlátot.
2/14 anonim válasza:
Sosem értettem minek villogni, mert pont a szabálytalan közlekedőt figyelmeztetik ezzel az ellenőrzésre, akit pont hogy mindenkinek érdeke lenne kiszűrni. Aki szabályosan közlekedik, azt nem érdekli, hogy traffiznak.
3/14 anonim válasza:
Nem. És azt is utálom,hogy bejelentik a rádióban. Fogják csak meg a gyorshajtókat,ittasokat,drogosokat. Ha meg baleset van ezek miatt,azért köpködik a rendőrt," mer' mé nem fogták meg". Ha trafi van meg azért.
Ps. A rendőrök gyűlölnek trafizni,kiadott feladat,muszájból..
4/14 anonim válasza:
Én nem. Lehet, büdös bunkó paraszt vagyok, de ha nem helyben megállítós az akció, akkor igenis büntessék meg azt a *****, akinek még az nagy rátartás sem elég. 50 helyett 54-55 is szabálytalan, de ha 65 is kevés, azt igenis vágják meg.
5/14 anonim válasza:
Én nem jelzem, mert borzalmas a közlekedési morál és ha csak egy ember is visszavesz kicsit a túlzott tempóból az ellenőrzés után, már megérte .
6/14 anonim válasza:
Nem akadályozod az ellenőrzést, tehát semmi gond vele.
7/14 anonim válasza:
Ha megállítós rendőrök vannak, és megállítják azokat, akik belecsúsztak mondjuk az 52-be, akkor helyénvaló. De ha nem megállítósok, akkor csak 66-tól büntetnek. Aki pedig 50-es helyen ilyen gyorsan megy, annak kapják is el a tökét, ez az elvárásom.
8/14 anonim válasza:
Hát a mai frusztrált világban már felmerül néha bennem is ez a kérdés, mert minden bajuk van az embereknek. Pár évvel ezelőtt még teljesen természetes volt a villantás és az összetartás az utakon.
9/14 anonim válasza:
Most is természetes sajnos... Abba sokan bele sem gondolnak, hogy egy esetleges jövőbeli gyilkosnak villantak ilyenkor, aki így megússza az időben történő intézkedést.
10/14 anonim válasza:
9es
Na látod, ilyen hülyék vannak, mint te, erre mit lehet mondani? 8as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!