Miért nem tartják be sokan a követési távolságot?
belém már jöttek amiatt, mert zebra előtt meg kellett állnom :D előrelátó barátunk mégsem látta annyira előre, hogy valami történni fog előttem...a gond csak épp annyi volt, hogy céges autó lévén kiesett 3 napra, pedig csak egy retkes lökhárítót kellett cserélni, meg az ajtón egy kis horpadást bejavítani...bérelhettünk helyette egy szakadt szart, amit például nem térített meg a biztosító, mivel a biztosító csak a szerelés ideje alatt fogja fizetni jó esetben...ami meg ugye egy 3-4 munkaóra, az nincs benne, ameddig megjön az alkatrész, meg ameddig fényezés után szárad 1 napot...
szóval mégegyszer egy ilyen agysebész belémjön, addig ütöm, ameddig mozog, még ha meg is b_sz a rendőr utána...
"azért, mert az, amit te nagyon veszélyesnek érzel, az a hátsónak teljesen rendben van"
Attól hogy a másik fél agyhalott, és zéró veszélyérzete van attól még veszélyes és marhára nincsen rendben.
"és tud reagálni, ha fékezni kell"
Ez a hónap poénja volt, köszönjük... :D
En a gondolkodas hianyaban keresnem az okot. Egyertelműen tulbecsüli az ilyen seggretapadós a tudomanyat, a texhnikat v mindkettőt.
En ilyenkor a ködlampamat (mindket oldalon van) szoktam ellenőrizni ha paranak tartom. Megdöbbentett legutóbb is, hogy mekkora reakcioidővel kezdett fékezni a figura... Mivan ha tenyleg satuzni kene valami miatt.
Autópályán kevesebbet megyek, ott azért biztos mást mondanék, ha ilyen szituba kerülnék, de városban, ill lakott területen kívül nyugodt szívvel megvillantom a féklámpát, ha nagyon a valagamba jön a paraszt. Nem satuzok, nem szórakozom vele méterekwn keresztül, egyetlen villantással jelzem, ha túl közel jött. Túl nem aggódom a szitut, mert ha meg kell állnom és belém durrant, az jó eséllyel "csak" anyagi káros lesz... Nekem. Azt viszont bevasalom rajta, ha a lakása bánja, akkor is. Pályán engem is frusztrálna, de ott még nem kerültem ilyen szituba.
Egyébként, ha a körülmények engedik, félrehúzódom megállási szándékkal, aztán menjen a birka, ha annyira siet. Gyorshajtásba nem engedem beletolni magam.
Szerencsére nem gyakori az ilyen helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!