Milyen érzés részegen vezetni?
Előrevetem, nem szeretnék lehurrogást, tudom magam is, hogy totál hülye voltam, megbántam, nem tenném meg még egyszer.
Én egyszer buli után, csak otthon vettem észre, hogy otthagytam az irataimat. Volt bennem löket eléggé. Gondoltam, gyorsan visszaugrok érte, hátha még megtalálom. Lementem a garázsba a motoromért. (nagyteljesítményű sportmotor)
Mivel tisztában voltam vele, hogy nem vagyok józan, ezért kiemelten óvatosan vezettem. Teljesen finoman, precízen ment, amikor a motoron ültem, kb józan szemmel láttam a világot. Csak az a tipikus piás lassabb érzékelés volt jelen, de annyival lassabban is mentem.
Visszafele volt csak galiba. Megfogott egy piros lámpa egy baromi nagy kereszteződés előtt. Budapesten ugye elég kacifántos kereszteződések vannak, előfordul, hogy azt sem tudja az ember, merre menjen. Na most erre rájött az, hogy sötét volt, nem volt rajtam a szemüvegem(közellátó vagyok), plusz ugye egy kis alkoholos hatás, szóval tudtam, hogy kib@szottul figyelnem kell, ezért amikor zöldre váltott, annyira figyeltem, hogy balra tartsak (balra kellett kanyarodnom), hogy végül a szembe jövő sávban kötöttem ki. Jobbról feljáró, balról épületek, és mire észleltem a hibát, szemből autók. Megfordulni már nem volt lehetőségem, megállásnak nem láttam az értelmét, úgyhogy felkapcsoltam a reflektort és lehúzódtam, amennyire tudtam. Szerencsére nem lett baj, kikerültük egymást, én később visszatértem az oldalamra. A sávváltásnál taknyoltam csak majdnem el, mert fel volt gyűrve az aszfalt és megcibálta a kormányt.
Ne próbáljátok ki. Kár lett volna a motorért és a másik közlekedőkért. Értem ezesetben nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!