Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Jó lesz jan. 01-től a gyerekül...

Jó lesz jan. 01-től a gyerekülésem, ha az van ráirva:E2 02 6003TT?

Figyelt kérdés
2008. dec. 11. 12:02
 1/4 anonim válasza:
68%
Ha jól tudom, sajnos nem. Az E2 utáni számsornak (ez az országot jelöli, tehát lehet E3 stb) 03 vagy 04-el kell kezdődnie.
2008. dec. 11. 13:41
 2/4 anonim válasza:
35%
Szia! Én is úgy emlékszem hogy az E1,E2 nem jó, az E3, E4 a jó, mert mikor a tévében volt róla egy riport, akkor én is megnéztem az enyémet, ami E3 és így megállapítottam hogy ez szerencsére jó.
2008. dec. 11. 16:22
 3/4 anonim ***** válasza:

Minden gyermekülésen kell lennie egy narancssárga címkének, amin a karikában lévő nagy E-betű és a mellette lévő szám jelöli a tesztet végző országot, (1-es Németország, 2-es Franciaország) az alatta lévő nyolcjegyű szám első két számjegye az érdekes, ebből derül ki, hogy szabványos-e az ülés. Ha 03, 04-gyel kezdődik nincs baj, ha 01, 02-vel, akkor cserélni kell.

[link]

2008. dec. 12. 22:15
 4/4 anonim válasza:
51%
előttem lévő válaszoló! az első választ adó szerintem tök ugyanazt írta le, mint te
2008. dec. 13. 13:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!