Autópályán bemutató barom, miért? Veletek volt már hasonló?
Tegnap autópályán jöttem haza, a külső sáv tele volt kamionokkal, a belsőben pedig lassú furgonok totojáztak, 90-100-nál többel lehetetlen volt haladni. Előttem felgyűlt a kocsisor, mögöttem egy Mercedes jelezte, hogy haladna (totál rám jött, majd a belső szalagkorlát felől "próbált" előzni). Nem tudtam elengedni, hisz előttem kocsisor, mellettem kamionok, azok alá meg már csak nem megyek be. Amint lehetőségem nyílt, lehúzódtam. Ekkor mellém jött, mellettem haladt kb. fél percig, pedig azért a belső jobban haladt és már előtte nem volt senki, majd észrevettem, hogy a szemkontaktust próbálta felvenni velem, mikor ez megvolt, akkor bemutatta a középső ujját ez a 40-50 közötti "úriember". Teljesen ledöbbentem, hogy ilyen pszichésen zavart emberek vannak, mintha én tehetnék bármiről is.
Miután bemutatott felzárkózott volna a kocsisor végére, ám kivágott elé egy tréler, ettől totál begurult, megelőzte jobbról és bevágott elé majdnem ütköztek.
Mással is volt már hasonló? Ok, hogy nagy a forgalom, meg a belső sávban is alig lehet haladni, de az ilyen pszichésen zavart minek ül autóba? Vagy miért nem fogad sofőrt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!