Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Ha eltűnik az elsőbbségadás...

Ha eltűnik az elsőbbségadás tábla, mit tesztek?

Figyelt kérdés
Gyakran előfordul, hogy rongálják a táblákat felénk. Most a jobb kezes utcából tűnt el az elsőbbségadás tábla, és mindenki elfelejt benézni jobbra. Ami szerintem normális, hiszen 25 évig ott volt... Én is igyekszem mindig benézni, de elég sz@r ügy ez szerintem. Aki nem erre lakik, annak fogalma sincs róla, hogy ott a keresztben nem számítanak az autók rá. Kinek kell ezt jelezni?
2021. aug. 30. 17:42
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Rohadtul nem én írtam ki, nem is szoktam arra vezetni. De hidd ezt.
2021. aug. 31. 19:43
 12/15 anonim ***** válasza:
77%

"Most a jobb kezes utcából tűnt el az elsőbbségadás tábla"

Lehet, hogy én vagyok a hülye, de ezt nem értem. A jobbkezes kereszteződésben nincs semmiféle elsőbbségadás kötelező tábla, így nem is tűnhet el.

2021. aug. 31. 23:13
 13/15 A kérdező kommentje:
Akkor úgy mondom, hogy most már jobb kezes lett 💁🏻‍♀️
2021. szept. 1. 03:05
 14/15 anonim ***** válasza:
78%
Na akkor mi itt a probléma? Aszerint kell közlekedni.
2021. szept. 1. 11:46
 15/15 anonim ***** válasza:
65%
Nem teszünk semmit. Nálunk egy kereszteződésből a lámpák tűntek el. Hát mindenki megy ahogy szabályos.
2021. szept. 1. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!