Mit tesztek vadbaleset esetén?
Figyelt kérdés
2021. aug. 27. 18:07
A kérdező szavazást indított:
Elhajtok a helyszínről
Hívom a rendőrséget
15 szavazat
1/16 anonim válasza:
-Milyen vad?
-Volt-e vadveszély tábla?
2/16 A kérdező kommentje:
Felénk mindenhol van tábla. Kíváncsi vagyok ki mit tesz pl. egy őz, vagy szarvas elütése esetén. Egy hasonló kérdésre itt a gyakorin 90%-ban az elhajtást javasoltaák.
2021. aug. 27. 18:16
3/16 anonim válasza:
o Ölemben a méretes szarvasbikával csendben elvérzek
5/16 A kérdező kommentje:
Most ne vicceljétek már el. Ha valakivel volt ilyen, milyen volt?
2021. aug. 27. 19:01
6/16 anonim válasza:
Nem vicc, én volt hogy hazavittem már a szarvast aztán megettük xddddd
Pár havert áthívtam a faluban, ők meg a sört hozták cserébe
7/16 anonim válasza:
#1 vagyok
Őszinte leszek, nem biztos, hogy hívnék rendőrt. Ha ismerem a környéket és biztosan nem volt tábla, akkor hívnék, meg nyilván akkor is, ha megsérültem vagy akkora kár keletkezett a kocsiban, hogy inkább megkockáztatok egy esetleges büntetést is.
8/16 anonim válasza:
Nézd, ha a nemzeti fővadészt sikerülne elütni...
9/16 anonim válasza:
Felhívom a szüleimet, hogy szarvast eszünk. A hús ára sokszor kb. annyi, mint a kár, amit az állat okoz. És van fagyasztóládánk, szóval elfér.
De úgy emlékszem, KRESZ oktatáson a vadásztársaságot emlegették.
10/16 anonim válasza:
Gyerekek, ha hazaviszitek, az jelentős értékre elkövetett lopás is lehet, ami nem vicces. Lehet menőzni, hogy hogyan ettétek meg a haverokkal, de egy rommá kamerázott világban az első érintett falunál meg fogjàk tudni állapítani, milyen rendszámú kocsi ütközött vaddal. Innentől kezdve kůrva gáz a sztori...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!