A vasúton miért megengedett az amatőr fotózás, videózás?
Figyelt kérdés
Nemrég vagyok mozdonyvezető, de már most feltűnt, hogy milyen sokan ácsorognak tilosban kamerával a kezükben. Olyan is volt, hogy csávó reggeltől estig kint állt a sínek között és kamerázta a tolató mozdonyokat. Ez nem tilos? Miért nem távolítják el őket? Ha agyonlapítom, mert nem vesz észre egyszer, akkor még én leszek börtönbe csukva, meg vesztem el az állásomat ugye.
Egyébként nem lenne baj, ha nem tilosban mászkálnának, de számomra ez döbbenetes amit itt a vasúton leművelnek. Munkatársak szerint ez rendben van, nem kell velük törődni
2021. aug. 8. 19:14
31/35 anonim válasza:
Majd lesz egy hülye akit elütnek és onnantól tilos lesz. Ennyike.
32/35 anonim válasza:
És mégis hogy képzeled, 50 méterenként rendőr a sínek mellé és ennyike?
Mikor valóban tilos volt, más okok miatt akkor is fotóztak...
33/35 anonim válasza:
Olymindegy, valaki lefotózza, hogy ráhel eldobja a pelenkát másnap betiltják és kész. Onnantól lehet állambácsinak kaszánia a büntiken.
34/35 A kérdező kommentje:
#33 Jelentettem már be ilyen videókat, de a youtube nem csinált velük semmit. Egyet töröltek, de azt szerintem a benne lévő jogdíjas zene miatt. Szomorú, de ez van.
2021. aug. 20. 22:44
35/35 anonim válasza:
nem a jutubnak kell bejelenteni, az csak a mainstreamree és a csöcsözésre ugrik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!