3 eve van jogsim, azota vezetek, de csak ilyen munkahely-otthon-bevasarlas tengelyen, napi par km-t. Sem pesten, sem autopalyan nem voltam még, jovoheten viszont mennem kell mindketton es rettegek. Amugy is ruhellek vezetni. Jótanacsok?
milyenek a waze beàllítàsaid?
mert tapasztalatból mondom hogy ha rosz a beàllítàs akkor kèpes rà. kèső okoskodni, de több lehetősèget add fel, ha az útvonalakat megírtad volna, talàn a legegyszerűbbet ajànlottuk volna...
Hozzàteszem, 3 èv allatt kellett volna annyi tapasztalatot szerezni, hogy el elmenj egy pesti forgalomba.Aki pesten lakik nagy előnybe van... Èn inkàbb azt ajànlom, többször jàrj nagyobb vàrosba, vagy akàr pesten... De a legfontosabb: Örülök hogy egyben hazaèrtèl, ès ne add fel
#34 Biztosan nem a Waze-val volt baj.
Ha azt állítja bevitte olyan szűk utcákba ahol sose járt akkor a leggyorsabb útvonalat kapta mert én nekem jók beállítások rajta és engemet is bevisz. A lámpákat kerülteti ki nagyobbrészt.
De egy 3 éves jogsistól aki nagyvárosban sem járt még ne várjuk el, hogy tökéletesen lekezelje a számára teljesen új Környezetet.
Az új környezet egy tapasztalt sofőrnek sem egyszerű.
Teljesen megértelek, nagyon idegesítő, ha az embert ledudálja valami pesti barom, aki két hete ugyanúgy azt sem tudta, hogy merre megy... Én is így voltam, azonban pár alkalom után, már nem tartok attól, hogy be kell mennem a sűrű forgalomba. Akit meg zavar, hogy lassan megyek, az így járt. Lehet dudálni, kikerülni 100-zal, hogy előtted álljon a dugóban és ne mögötted...
Csak bátran! Ne add fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!