Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Bejárnál és haza budapesti...

Bejárnál és haza budapesti munkahelyedre biciklivel?

Figyelt kérdés

2020. szept. 1. 08:36
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
BP elég nagy, és elég sokféle még közlekedés terén is... Van ahol simán bicikliznék, van ahol eszem ágába se volna, az autók között kavarogni.
2020. szept. 1. 08:42
 2/18 anonim ***** válasza:
59%

honnan hova?

városrész függő is.

én amúgy azzal járok több, mint 10 éve. Igaz most home office, de alapvetően bicajjal közlekedek Budapesten.

10 km távolságig teljesen ok, gyorsabb is mint a kocsi vagy BKV. De zuhanyzó kell a munkahelyen.

Egyébként sokat is jelent, garantáltan nem fogsz elhízni, és sokkal jobb egy kis mozgással kezdeni a napot, ingázás közben megvan az alap edzés.

2020. szept. 1. 08:43
 3/18 A kérdező kommentje:
Valóban általános a kérdés, mást válaszolna, aki a munkahelyére beérkezés előtt előbb a két gyerekét teszi be óvodába-iskolába, megint mást, aki 60 év feletti. Pl. én nem, mert ugyan a munkahelyem 7,5 kilométerre van a lakásomtól, de életveszély azon az útvonalon végighajtani, a tömegközlekedéssel meg 75 perc, autóval 20 perc, és nincs zuhany a melóhelyen, plusz nincs hová tenni a bringát.
2020. szept. 1. 08:52
 4/18 anonim ***** válasza:
93%
A munkahelyem gyalog 10 percre van az otthonomtól, szóval felesleges lenne bicikliznem. Ellenben a kisfiam bölcsődéje 6 km-re van, oda autóval viszem. A bicikli nekem totál felesleges lenne.
2020. szept. 1. 08:52
 5/18 anonim ***** válasza:
74%

7.5 km egyébként biciklivel lassú tempóban 25-30 perc, attól függ mennyi a lámpa. Ősztől tavaszig még zuhanyzó nélkül is abszolválható, 20 km/h gyakorlatilag 0 energiabefektetéssel tartható, csak nem szabad túlöltözni.

Melyik az az életveszélyes rész? Reptér környéke?

2020. szept. 1. 09:18
 6/18 A kérdező kommentje:

Pontosítom a kérdésem: adottak a feltételek Budapesten a kerékpáros munkahelyi bejáráshoz?

(zárójelben jegyzem meg, hogy az 50-60-as években halomban álltak a gyárak előtt a bicajok, a piacoknál is)

2020. szept. 1. 09:19
 7/18 A kérdező kommentje:

#5:

Hungária krt. A bringát nincs hová tenni, a falnak támasztva tuti ellopnák 10 percen belül.

2020. szept. 1. 09:21
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Hungárián végig van elválasztott kerékpárút, bár olyan amilyen.

A város meg tele villanyoszlopokkal táblákkal.

Oda kell zárni a nem túl értékes bicajt hátsó kerékkel együtt egy durva lánccal, plusz az első kereket egy kis sodronyzárral. Soha nem fogják elvinni. Ha nagyon tesós a környék, akkor az ülést is be kell fűzni a sodronnyal.

2020. szept. 1. 09:23
 9/18 anonim ***** válasza:
71%
Én itthonról dolgozom és nem is lennék hajlandó bejárni, ha itthonról is meg tudom csinálni a munkámat... de ha itt lenn Pécsen is olyan bicikliutak lennének, mint Pesten, én biztosan több helyre járnék biciklivel.
2020. szept. 1. 09:28
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem teljesen reális alternatíva a bringázás, csak egyetlen irreálisan sokat zárva tartó sorompó az, ami miatt nem vállalom.
2020. szept. 1. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!