Hivatalosan kell jogosítvány az elektromos rollerhez?
„az elektromos rollert a hatályos szabályozás alapján, külön eltérő rendelkezés hiányában csak segédmotoros kerékpárnak lehet megfeleltetni.”
Még nem kell. Következő KRESZ változtatás után fog ez módosulni:
Szerintem sem kell jelenleg, a temában eddig megjelent cikkek alapján. (Persze a 300 w stb stb)
Es ha kell majd, azzal legyilkolják a limeot szerintem. En videki kisvarosban pont arra hasznaltam, hogy besörözve hazacsattogjak vele 0 forgalomban. Tudom tudom, sokak szerint felelőtlen vagyok, majdnem meghaltam stb. Es igen, sok erolleres baleset van, halalos is, főleg ahol sokkal több van belőlük. Meg a sok agyhalott miatt, aki meg biciklin sem ült soha aztan összevissza töri magát ezeken a trendi csodakon.
Viszont ha mar tenyleg bukó kell, meg szondaparas lesz a műsor akkor en tuti dobom. És amugy is bosszant, hogy össze-vissza hagyjak ott a jarda közepén ezeket.
#25 "En videki kisvarosban pont arra hasznaltam, hogy besörözve hazacsattogjak vele 0 forgalomban. (...)
Viszont ha mar tenyleg bukó kell, meg szondaparas lesz a műsor akkor en tuti dobom." Bicikli nem jöhet szóba? Én ilyen esetekre azt használok, nekem mindig bevált.
Dehogynem, lime előtt is az volt az eszköz többnyire! :)
Jozanul meg auto-motor!
Csak sajnalom, ha kizarnak kb minden 18 ev alattit a jo erollerberlesből a jogsihiany miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!