Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Mièrt van enny baleset,...

Mièrt van enny baleset, veszèlyhelyzet?

Figyelt kérdés

csak 30 km vezetek napi szinten,szinte mindig van legalàbb 1 baleset. Illetve engem is naponta 3 szor akarnak összetörni, egyszerrű szitukba.

tegnap:

andràssy, vàci út 1-1* sàvvàltàs, index nèlkül. ha hasznàlta volna beengedtem volna mindkettőt. Ócàn àrok-farkaserdő utca elsőbbsègem volt, kijött elèm. reggel:Megyeri-óceànàrok utca àtment a piroslàmpàn (àlló autó indult el) majdnem oldalba kapot. szusza stadion buszsàvba kielőztek gyalogos a zebràn volt,majdnem elütötte)

de mièrt vannak az ilyen esetek ahol egy minimàlis figyelem, ès nincs meg a bajd lehetősège....egyszer elfogy a szerencsèm...

2021. jún. 27. 05:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
jelenleg a meleg miatt
2021. jún. 27. 10:16
 12/16 anonim ***** válasza:
39%

3.- 4.

Ti miért nem a kérdésre válaszoltok, a szabályzatban levan írva hogy nem a válaszokra kell válaszolni.

Persze nem tudtatok egy értelmes mondatot se benyögni, csak kötözködni akartok !!!

2021. jún. 27. 10:51
 13/16 anonim ***** válasza:
#12 De az megvan hogy ezzel a válasszal most te is pont azt csináltad, amit sérelmeztél?.. :D
2021. jún. 27. 11:15
 14/16 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem a 2. elég jól leírta.
2021. jún. 27. 11:35
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Én napi szinten közlekedek Pesten. Nagyon érdekes, vannak olyan időszakok, amikor sorban követik el a szabálytalanságokat gondolom a front miatt meghülyülnek. Mostanában alig látok ilyeneket.

Azért volt már egy pár close call-om, meg egyszer belém jöttek, mert nem adták meg a jobbkezet, de ez 2 év minden nap vezetés eredménye. Annyira nem mondanám vészesnek, csak nagyon kell figyelni, mit tervez a másik és kivédeni. Nem lehet máshogy.

Országúton azért elég durván kijöttek elém 70-nél dombról lefele, és nem Pesten volt… alig bírtam kivédeni a szitut. Szóval azért nem csak Pesten vannak figyelmetlenek, sietősök stb.

2021. jún. 27. 12:21
 16/16 anonim ***** válasza:

Erről az indexelésről nem tudtok leállni? Heti egyszer valaki ezt beleépíti a kérdésébe és legalább annyira unalmas már, mint a politikában a "Gyurcsányozás". Nem azzal van a baj, hogy nem indexel ember, ha belenézett a tükörbe és/vagy megmozdította a fejét a holttér miatt, a baj azzal van, hogy indexelve vágnak be egymás elé, nem kellő időben kapcsolja be, hanem amikor már végrehajtotta és ebből külön élvezet, amikor indexel, csak a tükörbe nem néz bele. Fennakadtok azon, akik nem használják, holott azok általában jól vezetnek, viszont nem veszitek észre, hogy 10-ből 8 rosszul indexel.

Kérdésre rátérve: gyakran szoktam Pesten járni, viszont csak azért nem szeretek ott vezetni, mert sok a torlódás, egyébként nincs bajom vele. Tahó, de jó és élhető.

A probléma abból adódik, hogy kevés a rutinos vezető, akik egyre kevésbé tűrik a rutintalanokat országszerte, ami nem helyes irány, mégis valahol érthető. Nem tud az átlag magyar vezetni, nem érti és érzi az egészet. Ehhez jön a kocsi nem megfelelő műszaki állapota, amivel tisztában van a sofőr. "Betartom, indexelek, nyomatom a fényszórót, mindent betartok csak nehogy megállítsanak, mert akkor mindenre fény derül gondolkodás"

Azért arra kíváncsi lennék, hogy saját belátása szerint hányan járnak vezetéstechnikára, vagy milyen szinten vannak az elsősegély nyújtásban ha bajba kerülnék vajon újra tudna-e éleszteni, milyen műszaki állapotban van a kocsi, mekkora a profilmélysége a gumiknak és lehetne sorolni.

2021. jún. 27. 17:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!