Mièrt van enny baleset, veszèlyhelyzet?
csak 30 km vezetek napi szinten,szinte mindig van legalàbb 1 baleset. Illetve engem is naponta 3 szor akarnak összetörni, egyszerrű szitukba.
tegnap:
andràssy, vàci út 1-1* sàvvàltàs, index nèlkül. ha hasznàlta volna beengedtem volna mindkettőt. Ócàn àrok-farkaserdő utca elsőbbsègem volt, kijött elèm. reggel:Megyeri-óceànàrok utca àtment a piroslàmpàn (àlló autó indult el) majdnem oldalba kapot. szusza stadion buszsàvba kielőztek gyalogos a zebràn volt,majdnem elütötte)
de mièrt vannak az ilyen esetek ahol egy minimàlis figyelem, ès nincs meg a bajd lehetősège....egyszer elfogy a szerencsèm...
HA már 30 éve vezetsz akkor tudhatnád.
Ma már nem tanulják a kresz sem , csak a kitöltést magolják be.
Sok az autó , az utaknak kevés az átbocsátó képessége és ráadásul iszonyú szar állapotban vannak.
Mindenki ideges , menne de nem tud időre oda érni sehová és ezért olyanba megy bele hogy kész katasztrófa.
Nem könnyű higgadtnak maradni manapság.
Plusz még a sok szemét ember direkt rátesz egy lapáttal.
Ha sietnél akkor direkt lassan megy előtted, ha nem sietsz akkor a seggedbe megy , villog dudál csak azért hogy idegesitsen.
Na meg már nagyon sok autó többet tud mint a gazdája és elszáll vele.
"Na meg már nagyon sok autó többet tud mint a gazdája és elszáll vele."
Tehát az autónak van szabad akarata, nem úgy, mint gazdájának?
.
Budapest ilyen.. Szerencsére még nem kellett bemennem Pestre autóval.
Volt hogy egy Jófogáson árult dolgot csak azért nem vettem meg mert kiderült hogy Budapesten van..
Méltán nincs jó híre az ottani közlekedésnek.
#7 Ez inkább csak Budapestre, és még néhány nagyobb városra jellemző.
Azért az egész országot nem kell egy kalap alá venni..
#8: Te vagy #6 is, aki még életében nem járt Pesten de úgy ítélkezik?
El kell keserítselek, az egész ország ilyen, nyilván ahol kevesebb az autó, nincs lámpa meg zebra, ott egy részét nem látod ezeknek, vagy kevesebbet, de máshol sem jobbak az emberek.
Utasként voltam Pesten többször is. Ott nem nagyon segítik egymást az autósok, sávváltásnál is úgy kell szinte be erőszakolnod magad a másik sávba, mert eszük ágában sincs beengedni, sőt többen még rá is gyorsítanak, hogy még véletlenül se tudjál sávot váltani.
Pesten az a mentalitás van jellemzően hogy:"Én vagyok a valaki, te meg mit akarsz a szaroddal?!"
Kisebb vidéki városokra ez annyira nem jellemző, de csak azért mert oda nem nagyon járnak le Pestről.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!