Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Biztonságos üzemeltetésből...

Biztonságos üzemeltetésből van elméleti vizsga?

Figyelt kérdés
2021. jún. 13. 12:57
 1/6 anonim ***** válasza:
77%
Van. Most megyek 16-án. Biztonsági üzemeltetés. Húzol egy tételt és beszélni kell róla vizsgabiztos előtt.
2021. jún. 13. 13:01
 2/6 anonim ***** válasza:

Van egy számítógépes elméleti vizsga. Az lényegében három részből áll: Kresz, szerkezeti ismeretek, biztonságos szállítás.

Van egy szóbeli vizsga biztonságos üzemből, ami a rutin vizsgával egyidőben szokott lenni. Ahhoz adnak majd tételeket. Az előző bekezdést azért írtam, mert ez majdnem ugyanaz, mint a szerkezeti ismeretek, sokminden vissza fog belőle köszönni. Kell húzni egy tételt és a vizsgabiztosnak szóban elmondani.

2021. jún. 13. 13:44
 3/6 Laylah ***** válasza:
2.: én most járok vezetni, azt mondta az oktató, hogy forgalmi vizsgán már nem adnak tesztkérdéseket.
2021. jún. 13. 19:49
 4/6 Laylah ***** válasza:
Vagy pedig én értettem félre, és nem B kategóriáról van szó :D
2021. jún. 13. 19:50
 5/6 anonim ***** válasza:
B-nél úgy tudom nincs biztonságos üzemeltetés. Legalábbis nem így hívják. C-nél van belőle külön elméleti vizsga.
2021. jún. 13. 19:55
 6/6 MGéza ***** válasza:
B esetén biztonságos üzemeltetés: Féklámpák és index, kormány és abroncsok ellenőrzése. Ezt a vizsga megkezdése előtt nem szabad elmulasztani, mintha napi első indulás volna.
2021. jún. 13. 20:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!