Miért lett annyi par-asztul be parkoló a lakótelepi parkolókban?
Mindenhol így parkolnak, nem lakótelepi sajátosság.
Egyébként vagy nem tudnak parkolni, vagy lesz/rják, vagy annyira tahók, hogy az a kifogás, hogy így biztos nem b/ssza rá senki az ajtót a kocsira.
Kifogás-nem kifogás, sajnos tök igazuk van. Le lehet pontozni.
Én mindig igyekeztem szabályosan állni, nem távol, nem ráállva másokra, merőlegesen, párhuzamosan, ha kellett igazítottam rajta.
Az eredmény: Mind a 4 ajtómra rá lett nyitva 1 év alatt, van amelyiknél fémig leb..szták a festéket.
Szóval ja, nagyon megérte figyelni másokra...
Azt hozzá tenném, nem csak a "köcsög gazdag autósok" állnak így.
Simán be parkolnak a régi szarokkal is keresztbe.
Az össze vissza parkolás meg érdekes dolog.
Az a baj, hogy nincsenek felfestések, csak nagy placcok. Ha egyvalaki hülyén áll be, kénytelen vagy hozzá igazodni. Aztán ha kiáll mellőled, akkor meg azt fogják látni, hogy te nem tudsz parkolni.
Vagy van amikor azt néztem, hogy "szabályosan" álljak, vagy igazodjak a másik parkolóhoz és ezzel nyerek még valakinek +1 helyet.
Igazából ezt egyszerűen lehetne kezelni felfestésekkel, rendesen kialakított parkolókkal.
Adom a ranyitós tapasztalatokat. Sőt volt szerencsem atelni ugy, hogy egy Lidl parkolóban az asszonysag aki vezetett (palija mellette), ugy rá@szta az ajtót az enyemre hogy rendesen erezni lehetett, es nem h bocsanatot kert volna meg neki allt feljebb annak ellenere, hogy jobban nem lehetett felfestett savon belül allni.
A 80-as evek autóira vannak tervezve a parkolók sajnos. Ha meg nincs felfestve akkor meg ahogy esik...
Legszebb a parhuzamos parkolas. Ha mar egy josagos eg 4,5 m! -es autod van akkor delutan t kor bukta helyet talalni a sok elöl-hatul 1 m-t tartó tehetsegtelentől. -motorral jarok ha lehet, az elfer.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!