Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Ebben az esetben ki volt a hibás?

Ebben az esetben ki volt a hibás?

Figyelt kérdés
Egy kereszteződés után(5-10 méterre) állt egy autó szabálytalanul(egész sávomat elfoglalva), én már a kereszteződés előtt kicsivel elkezdtem irányjelezni balra, mert láttam, hogy jön egy autó szemből, és amikor elmegy, lendületből(nem kell megállnom) ki tudom kerülni a szabálytalanul parkoló autót. Erre bejön a sávomba a szembejövő, mert azt hiszi a kereszteződésben kanyarodok balra, ő is (neki) balra akart kanyarodni. Ebben az esetben ki volt a hibás, csak hogy tanulhassak belőle? Mit kellett volna máshogy?
2021. máj. 19. 02:26
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Az a szép, hogy nem tudni ki ül a "másik" autóban. Egy szőke picsától a civilben levő Pintér Sándoron át B. Krisztiánig bárki lehetett. (M.Ricsi csak azért nem mert parkolóházban van.) A "másik" leírását az esetről nem tudjuk.
2021. máj. 20. 17:27
 32/32 anonim ***** válasza:
33%
Nekem már annyira hiányzott egy jó kis irányjelzőzős kérdés
2021. máj. 20. 21:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!