Ez nem jobb kezes szabály?
2021. márc. 24. 14:58
1/28 anonim válasza:
De, ez pontosan a jobbkéz szabály miatt van így, gondold újra végig.
2/28 A kérdező kommentje:
B nek is van jobbra, az A nem?
2021. márc. 24. 15:02
3/28 anonim válasza:
passz, én is ABC-t mondanék
használj egy másik gyakorló programot, ahol van magyarázó szöveg
4/28 Vortrex válasza:
Ez valami nagyon bugos kép.
Az A kocsinak nincs jobbra senki, viszont neki egyenesen megy a C, így el kell engednie, de a C-nek jobbra van a B, így neki el kell engednie a B-t. Szóval B kifordul, C elmegy egyenesen, és utoljára bekanyarodhat az A.
Ez konkrétan egy mexikói felállás, amikor a mind három gringó egymásra mutat a fegyverével.
5/28 anonim válasza:
Amíg a C átmegy, simán elmegy vele párhuzamosan az A. Időtakarékosság...
6/28 A kérdező kommentje:
Egyemesen haladó elsőbbség , de utánna mindkettő bara nagyívbe, akko is az A van jobbra a B nek🙃🙃🙃
Ez tutkó jobbkezes lehet, biztos a program hibás!
2021. márc. 24. 15:34
7/28 Vortrex válasza:
Mind három elsőbbségadással tartozik a másiknak, ez a kép egy fasság.
8/28 A kérdező kommentje:
Ha lenne B nek pl 1 macisajt, akko lenne a sorrend az amit a gép helyesnek tart, szerintem! ugye?
2021. márc. 24. 15:37
9/28 A kérdező kommentje:
Vagyis a C nek tábla és az B engedi az A-t!
2021. márc. 24. 15:39
10/28 anonim válasza:
Nekem is sántít!4-esnél a pont, gringó!😋
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!