Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Mennyi ideig tart a rutinvizsga?

Mennyi ideig tart a rutinvizsga?

Figyelt kérdés
B kategóriás rutinon mennyi időd van az elméleti és a gyakorlati feladatok teljesítésére? Több helyen olvastam, hogy bukást jelent, ha időn túl oldod meg a feladatokat, de azt nem, hogy ez pontosan mennyi.
2010. aug. 16. 15:11
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Nem. 5 perc alatt be lehet fejezni, és 15 perc az időkorlát.
2010. aug. 20. 12:25
 22/27 anonim ***** válasza:

Te még mindig nem fogtad fel hogy én már láttam nem is olyanrég vizsgalapot és 50perc van ráírva,de leszarlak ha ne hiszed el ez az igazság:)

istenem...luzer!!

2010. aug. 20. 12:38
 23/27 anonim ***** válasza:
Szarj le attól még nem lesz igazad te szerencsétlen barom. Kérdezd meg az oktatódat, hogy 15 perc te majom.
2010. aug. 20. 14:00
 24/27 anonim ***** válasza:

nevetségesek vagytok, hogy ezen ennyit tudtok vitázni, amikor a google elsőre kiadja:

[link]

50 perc az inkább a forgalom. Rutinra 50 perc irreálisan sok lenne. Gondold el, az azt jelentené, hogy 1 feladatra átlagban 10 perc lenne, ami azért még ennél durvább szitukat is megengedne:

http://www.youtube.com/watch?v=Bi1AD7aTOtI

2010. aug. 20. 14:38
 25/27 anonim ***** válasza:

hahhahahaha...az oktatóm mondta....hahahhahha és ő adta a vizsgalapot is hahahahahahha és azon is rajt van hahhahahhaa........

na sziaaaaaa!!!!!:DDDDDDDDDDDDDDD

X)X)

Csááááááááóó

2010. aug. 20. 14:38
 26/27 anonim ***** válasza:
Én azért irtam elöször 50percet,mert ez van a vizsgalapon..különben nem irtam volna le,gondolkodjatok már...nem én találtam ki az 50percet.....
2010. aug. 20. 14:40
 27/27 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, sikerült a vizsga:)
2010. aug. 25. 17:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!