Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Mennyi ideig tart a rutinvizsga?

Mennyi ideig tart a rutinvizsga?

Figyelt kérdés
B kategóriás rutinon mennyi időd van az elméleti és a gyakorlati feladatok teljesítésére? Több helyen olvastam, hogy bukást jelent, ha időn túl oldod meg a feladatokat, de azt nem, hogy ez pontosan mennyi.
2010. aug. 16. 15:11
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Hol élsz te??? Kerékcsere???? CSak a folyamatát kell elmondani te agyalágyult!!! Maximum 2 perc.
2010. aug. 19. 20:27
 12/27 anonim ***** válasza:

"Ha nem láttál még életedben vizsgalapot akkor ne írj ide"

Tudsz olvasni bmeg????

2010. aug. 19. 20:28
 13/27 anonim ***** válasza:

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ilyet szól "aggggggggggggyalágyullllllllllllllllt"

Mekkora egy pöcccccs vagy!!!x)

Direkt oda írtam zárójelbe hogy volt már rá példa(erre meg itt visszapofázik hogy csak a folyamatát kell):DDDDDDDDDDDDDDDDD

:DDDDDDDDDDDDDDDD

xP=D;D

2010. aug. 19. 20:32
 14/27 anonim ***** válasza:

"Ha nem láttál még életedben vizsgalapot akkor ne írj ide"

Ez rád vonatkozik mivel még valószinű nem láttál.....

:)

2010. aug. 19. 20:33
 15/27 anonim ***** válasza:
Én már láttam. De valószínűleg te többet, azért vagy ennyire okos. Az agyalágyultak többször megpróbálják ;)
2010. aug. 19. 20:51
 16/27 anonim ***** válasza:

Bocsi,de kresszből elsőre átmentem,rutinból is elsőre átmentem és jövőhéten forgalmi vizsgázom és remélem elsőre átmegyek:)

Csak tudod az oktatóm az elöző tanítványa vizsgalapját oda adta....:D

De minek magyarázkodok.....;)

2010. aug. 19. 20:57
 17/27 anonim ***** válasza:
Végülis ne magyarázkodj... Ha tudod bizonyítani, hogy 50 perc... nos akkor semmit nem csinálok, ugyanis úgysem tudod bizonyítani. Lévén hogy 15...
2010. aug. 19. 21:09
 18/27 anonim ***** válasza:

Miért ne tudnám,sőt tudom is,de ha megnézel egy vizsgalapot akkor ott van bigyeztve az aljára,de ha akarod visszakérem a sogóromtól és beszkennelem neked:D:)

Az igazság néha fáj.....ezvan(amugy meg nem azért mondom de a nővérem férje az oktatóm)szóval mindent tudok amit tudni kell.....

2010. aug. 19. 22:40
 19/27 anonim ***** válasza:
De sajnos rosszul... Szkenneld be, de úgysincs igazad. Nekem az oktatóm azt mondta 15 perc, és én neki hiszek.
2010. aug. 19. 23:21
 20/27 anonim ***** válasza:

:D

Most árultad el hogy azt mondta 15perc.....

Végülis 15perc alatt be lehetfejezni...

Csak itt a kérdés hogy mennyi idő áll rendelkezésére a vizsgázónak....ami 50perc..........:DDDDDDDDDDDD

2010. aug. 20. 09:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!