Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Hogy zajlott nálatok a rutinvi...

Hogy zajlott nálatok a rutinvizsga és a müszaki vizsga? Menyire volt nehéz? Hol vizsgáztatok, helyileg?

Figyelt kérdés
2010. jan. 12. 09:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Könnyű volt! Napi elindulás előtti teendők, aztán a feladatok és a kihúzott. A forgalmi vizsgával viszont már ki van a tököm!
2010. jan. 12. 10:21
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Rutinvizsga? őőőőő ha jó emlékszem indulás előtti átvizsgálással, ami alatt a vizsgabiztos újságot olvasott, aztán közölte, hogy nézzem meg a fékolajat. mondom ok.

Vizsgabiztos: akkor szálljunk be.

Elindulás, haladás 3-asig felkapcs, megállás.

Utána visszakanyarodás, csatoljam be az övet. nagygáz, kuplung, szédítő 40km/h sebességre felgyorsulás -> satu. visszatolatás -> szlalom. utána közölte a csóka, hogy Y megfordulás következik. ráfordultam, tolattam, megfordultam, kész volt a vizsga.

Ez volt, kb. 10 éve.

Ja, KPM vizsgapályán vidéken.

2010. jan. 12. 11:24
 3/5 anonim ***** válasza:

a műszaki vizsga?

hát bementem a motorral, először a kipuffba dugott valamit, és az megmérte hogy aki mögöttem jön az megfullad e a füstömbe, aztán fékpróba volt, na azon alig ment át a moci:D meg a világításokat is megnézte... ez 2004-ben volt

:D na ezt hívják műszaki vizsgának:D

2010. jan. 14. 09:38
 4/5 anonim válasza:

Szia!

Amikor én voltam, akkor a vizsgabiztos szem előtt tartotta, mennyire vagyok biztos magamban, megpróbált megingatni abban, amit megtanultam. Természetesen nem emiatt nem sikerült. Ahogy a kresz oktatóm mondta: "Az sem árt, ha van egy kis benzinszaguk." Ettől eltekintve minden úgy történt, ahogy a nagykönyvben megírták.

Sok sikert! :)

2010. jan. 16. 13:48
 5/5 anonim válasza:

Nekem könnyü volt, napi elindulás elötti teendök, majd a választott tétel, igaz úgy izgultam hogy a vizsgabiztos a jobbosban majdnem kiesett a kocsiból :D

A forgalmi keményebb dió volt, de azt is megúsztam, viszont kieshettem a "keretből" mert 7szer fulladtam le, majdnem eltette magát velem egy gyalogos, sikerült jobb elsővel padkázni, és még beállni sem tudtam, mégis hibátlanra átengedett a vizsgabiztos.... és még nem is fizettem neki :D

2010. jan. 18. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!