Mentő elött büntetőfékezni? Mi lesz a következő?
Figyelt kérdés
Láttátok a videót?
Azt tudjátok, hogy az a BMW- 2 balesetet is okozott? Meg hiteles autó? Na az ügyfélkapú azt írja..
Következő tényleg az lesz, hogy tűzoltók elött büntetőznek, vagy hova fajul már ez?
(Egyébként komolyan annyira bolond vagyok, hogy azon izgulok nehogy baja legyen a mentősöknek mert rendszámát nem takarták ki annak a szutyoknak, ha valami fideszes retek mint a 'emricsi még a végén a mentős szívja meg ).
2021. jan. 15. 01:35
11/15 anonim válasza:
Inkább vonat előtt büntetőfékezzen az ilyen.
12/15 anonim válasza:
Vagy egy tűzoltókocsi előtt, lehetőleg a 6 tengelyes gépezetes tolólétra előtt. Rögtön kell majd feszítővágó és hullazsák.
13/15 anonim válasza:
Amúgy ja, szerintem is mindegy hogy mi volt, az egyetlen ok amiért büntetőfékezni lehet TALÁN az az, ha belédrongyoltak és megpróbál elmenekülni a delikvens, bár én ilyenkor sem csinálnám.
14/15 anonim válasza:
#13: Azzal mit érnél el? Akkor felírod a rendszámot és feljelented.
15/15 anonim válasza:
#14: hát megpróbálod megakadályozni hogy elmeneküljön... talán, de én mondjuk nem csinálnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!