15 éves autóm van, gyakran vagyok büntetőfékezés áldozata? Ha kicsit szándékosan később fékezek, tehát lesz féknyom, az ő biztosítója fizeti a százezres nagyságú kárt a luxus autójában?
#2: két tanu kell. Vegyél egy kamerát, megéri azt a 30 rugót.
Egyébként valamit rosszul csinálsz, hogy gyakran büntetőfékeznek.
17:53
igen, de nem szándékosan
Látom közúti háborúra készül néhány autós..jó ez? Csak fokozódik a gyűlölet. Annak meg semmi köze a büntetőfékezéshez, hogy tizenöt éves az autó. Inkább rosszul vezetsz, és ez irritálhatja a mögöted jövő gyenge idegzetét.
Még az is lehet, hogy harmatgyenge az autód, koszos is, horpadt is, és ez bizony nem jó jel.
Lehetséges, hogy te imádod a közúti háborúzást?
Nem lehet hogy szarul vezetsz?
Velem egyszer fordult elő, akkor is indokolatlanul.
Ment elöl a gyöker buszsofőr 50 körüli tempóval, mögötte én voltam a sokadik autó. Utolért egy másik gyökér, aki teljesen rámászott az autómra. Előzni akart, de jöttek szemből, úgyhogy ott szlalomozott mögöttem egy méterrel. Valamiért fékeztek egy nagyobbat előttem, ezért én is fékeztem, ez a barom meg majdnem belémjött. Utána elkezdett fénykürtözni. Miután meg tudott előzni, nyomott 2 satuféket. A hülye baromja. Üdvözlöm innen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!