15 éves autóm van, gyakran vagyok büntetőfékezés áldozata? Ha kicsit szándékosan később fékezek, tehát lesz féknyom, az ő biztosítója fizeti a százezres nagyságú kárt a luxus autójában?
Ne higgy a kárörvendő válaszoknak, itt megszokott, hogy mindig a kérdező hibás, csakhogy lehessen kivel vitatkozni.
Aki kicsit is tisztában van a gyakorlattal, az tudja, hogy büntetőfékezés esetén természetesen az a hibás, aki benyomja a féket. Pont most haltak meg egy ilyen balesetben és ott is a fékezőt hozták ki vétkes félnek, mert normál forgalmi helyzetben arra senkinek nem kell számítania, hogy előtte ok nélkül csak úgy satuznak egyet.
Ha téged állandóan megtalálni az ilyenek, akkor nem csak a rendszerben van a hiba...
Egyébként alapból a hátul haladó a hiba. Ha nincs kamerád, ami bizonyítja, hogy büntetőfékezés volt, akkor magyarázhatnak az állítólagos tanúid, majd a másik is hoz három embert aztán kész.
„Ne higgy a kárörvendő válaszoknak, itt megszokott, hogy mindig a kérdező hibás, csakhogy lehessen kivel vitatkozni.” ← 14 / 2020. okt. 30. 02:36
Előtte 3 órával, kommentben ezt írta a kérdező: „Írtam az elején, hogy én vagyok a hibás, de nem szándékosan.”
Ugye nem gondolod, hogy 50 év alatt, 12-30 éves korú, használtan vett autókkal (Skoda, Lada, Trabant, Opel, most 23 éves Suzuki Swift Sedan) rendszeresen közlekedve (a faluból eleve csak egyszámjegyű úton 8 km-t megtéve lehet a városba jutni), mostanság is nagyobb távolságokra is el-elautózva, csak azért nem csináltak előttem soha büntetőfékezést, hogy más tapasztalatról írhassak, mint a kérdezőé?
És más válaszolókat is amiatt kímélnek a büntetőfékezők, nehogy írjanak róluk itt a gyakorin?
Szerintem, egyébként is tévedsz. Nincs ellentmondás. Éppen, hogy összhang van aközt, hogy ki hogyan közlekedik és aközt, hogy kap-e büntetőfékezést, pláne, hogy gyakran kap-e.
Az új autóhoz nem fog rutin járni...
Ha most béna vagy, az elektromos kocsival is az leszel, lehet az akármennyire új, csillivilli. Sőt, azzal bénább, mert benned lesz a stressz, hogy nehogy baja legyen, nehogy felverődjön a kavics, le ne érjen a kocsi alja, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!