Hogyan ne gondoljak erre?
Az előbb történt valami, ami tökre nem lett volna veszélyes, de félreértettek engem (azt hitték kimegyek az útra babakocsival, pedig csak körbenéztem biztonságos távolságból) és aki szemben jött, kikerült egy álló autót, az nyomott egy satut, majd elment mellettem kiordítva az ablakon, hogy nem vagyok normális, és ugyanezt az álló autóban ülő ember is. Köpni nyelni nem tudtam, nem tudtam mit visszaszólni, és most olyan szintű gyomorgörcsöm van, hogy az kész... tudom, hogy nem voltam hibás, de ők mégis azt hitték és ezért most ők azt gondolják, hogy én milyen felelőtlen vagyok meg nem normális (tudom hogy le kéne szarnom) és úgy érzem hogy nem volt jogos hogy leordítottak... Fhu na mindegy tiszta ideg vagyok... Ti hogy léptek túl ezeken? Csak erre tudok gondolni és remegek..
Pedig vagy 20 méterre volt az autó amikor lesatuzott, és azt sem tudom hogy miért, pedig csak álltam és néztem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!