Miért gondolják azt egyesek hogy az autó játékszer?
Sok ember hal meg felelőtlen autósok miatt. Az ilyenek ellen miértnem tesz valamit az állam? Valami radikálisat.
Az autó arra való hogy eljussunk A-ból B-be biztonságosan, nem szórakozásra.
Mesélj, mi történt? Megelőzték a matizodat?
A felelőtlen közlekedést én is elítélem, illetve az autó számomra is egy közlekedési eszköz elsősorban, de ezt a picsogást nem értem.
Nem igazán értem, hogyan tennél ez ellen (konkrét példát írj)?
A jogszabályunk arra az elvre épül, hogy az ember addig ártatlan, ameddig kárt nem tesz a másikban. Ha random emberke feljelenthetne minden stikliért és mindezt vasszigorral "jutalmaznák", akkor nagyjából nem lenne az utakon senki. Értsd: Se én, sem az itt válaszolók, sem te. Lehet, hogy te csak egy kicsit vétettél 1000 alkalomból 1-szer, de nincs arra módszer, hogy ebből a rendőr megállapítson bármit is. Ő annyit lát csak, hogy vétettél. 1 feljelentés a több ezer közül. Nem lehet kiszűrni, hogy te alkatilag vagy szabályszegő vagy csak véletlenül becsúszott valami. Tényleg jobb lenne ez?
Pl eleve ilyen hülyegyerekeket nem kéne forgalomba engedni, meg azt hiszem van elég pszichológus az országban, akik tudnák szűrni ezt a sok kis agresszív fszt.
Adjanak neki jogosítványt, de 75 lóerőnél nagyobb autótól legyen eltiltva.
Eleve kis 20-on éves szarjankók hogy az ördögbe ülhetnek 300 lóerős autóban????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!