Ajánlana valaki egy olyan helyet (Budapest), ahol egy szülő anélkül meg tudná tanítani a vezetés alaplépéseit a fiának, ahol nem ütközne a KRESZ-be (tehát nem közút)?
Csak forgalomtól elzárt területen lehetséges ez. Ezekre viszont (mivel, hogy elzárt) nem tudsz behajtani.
Én a helyedben az autósiskolákat körbekérdezném, hogy lehet-e a rutinpályájukon gyakorolni (persze pénzért).
Én is "tök hülyén" mentem el a tanfolyamra. Az oktatóm örült neki, mondta is hogy jobb így, legalább tiszta lappal indulok és nem pedig az esetleges rossz beidegződések kiírtásával kell kezdeni.
Elsőre meglett, normálisan megtanultam vezetni. Igaz, 30 óra kevés ez tény, még a 35 is (annyit mentem), de arra elég, hogy balesetmentesen megtanuljon az ember vezetni. A rutin meg majd kialakul a következő fél évben is már.
"Nem akarom a srácot tök hülyén engedni a tanfolyamra"
Azért van az oktató, hogy megtanítsa neki a vezetés alapjait. Én inkább csak a későbbiekben segítenék neki, mikor már az alapok megvannak. Kisebb manőverek, parkolás, váltás, kuplung használat, csak hogy szokja.
Kb. a 10. óra után egyszer gyakoroltam otthon apámmal.
A következő alkalommal annyira ügyetlen voltam, hogy rá is kérdezett az oktató, hogy ugye "gyakoroltam" otthon?
Már nem emlékszem, mi volt, de feltehetőleg apám máshogy mondott valamit, mint ahogy az oktató elképzelte, és én a kettőt ötvöztem, és ebből adódtak a problémák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!