Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Védett útra fordultam ki és...

Védett útra fordultam ki és belém jöttek. Elvehetik a jogosítványomat?

Figyelt kérdés

Fél éves a jogosítványom .

Kanyarodtam volna ki viszont a nagy transportelekről nemláttam semmit. Kidugtam az orrát hogy akkor elindulok és belém durrantam 80 al.

Envagyok a hibas mert en mentem ki. Szemelyi serules nemtortent

Elvehetik a jogositvanyom?

2020. dec. 4. 14:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
35%
Ostoba... én elvenném és vissza nem adnám... 80-nál is meg lehet halni...
2020. dec. 4. 16:56
 12/17 anonim ***** válasza:
62%

Dehogy veszik, lesz valami büntetés, meg pár büntetőpont, és megugrik jövőre a köteleződ, de két év múlva az előéletedben sem lesz semmi nyoma.

A sok károgóra ne hallgas, ők biztos még a zöld jelzésnél is megadják a jobbkezet...

2020. dec. 4. 17:28
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

Jobb lenne ha elvennék, mert ez lehetett volna akár halálos baleset is.

Mi az hogy nem láttam és akkor kikell menni???

2020. dec. 5. 06:51
 14/17 anonim ***** válasza:
27%

Itt a sok közlekedési szájerjózsi, aki beírta a tákolmányba a melegek ellehetetlenítését, miközben melegorgoákat látogatott.

Ugyenezek vagytok ti, ha annyi ezresetek lenne, ahány szituáciuót benéztetek, de nem lett belőle semmi baj, milliomosok lennétek. De most felakasztanátok azt, akinek egyszer nem adta ki. Szánalmas álszent idióták.

2020. dec. 5. 10:37
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

Hiába pontozol le.

DE azért kivánom neked hogy majd eléd tolja ki valaki az orrát és szállj bele, akkor mit fogsz mondani !!!

2020. dec. 6. 13:45
 16/17 anonim ***** válasza:
43%

Elmondtam a véleményem. Álszent szar vagy.

Aki vezet, az napi szinten korrigálja mások hülyeségét, számít rá, hogy valaki valamit benéz. Nepi szinten tolják ki elém az orrukat, vagy jönnek ki, mégsem picsogok mint egy óvodás, vagy mint te.

De jókivánságért jókivánságot: a tűzoltó csináljon a kocsidból kabriót, hogy a szürke öltönyös fekete furgonos hozzád férjen...

2020. dec. 6. 17:45
 17/17 anonim ***** válasza:

Nem veszik el.

De a jövő évi köteleződ egy iciripicirit meg fog ugrani. Az is nagyon fog fájni.

2020. dec. 7. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!