Ittas vezetésért elvették a jogosítványomat a múlthét végén, de kamionozom és enélkül nem tudok dolgozni, nincs más kereseti lehetőségem. Mennyi idő lehet a leforgása tapasztalatok alapján?
Személyautóval kaptak el, nagyjából egy km-t szerettem volna hazáig vezetni ismerőstől. Sohasem történ még ilyen, más szabálysértésem sem volt soha. Igen enyhe alkoholos befolyásoltság alá tartozom, az első mérés 0,27 volt a második 0,24.
Fogadtam ügyvédet, a rendőrségi kihallgatás már meg is történt a héten, már el is küldték az ügyésznek az adatokat. Gyorsított eljárás van kérelemben, eddig is ezért haladt ilyen gyorsan, de a bírósági része mennyi idő lehet? Ügyvéd szerint 3 héten belül lemegy az egész, garantáltan visszakapom a C+E kategóriát, mivel a megélhetésem múlik rajta, de a B-től eltilthatnak pár hónapra, jó eséllyel az utánképzést elkerülhetem.
Tudom jól, meggondolatlan voltam, hibát követtem el, rosszul döntöttem, hogy kocsiba ültem, nem kell utálkozó kommenteket írni.
Nem unod még megkérdezni újra és újra?
Egyébként meg elkeserítő, hogy az a mentalitás, hogy ilyen felelőtlen ember kezébe 1,5 tonnát ne, de 40 tonnát azért adjunk így is...
ismerős a kérdés. szarul állhat az ügyed.
Ambrustól is elvették a jogsit, mert ittasan vezetett...pedig egyik utcától ment volna a falu végéig...aztán az interneten fenyegetőzött, hogy igazságtalan.
Remélem, téved az ügyvéd és lesz az három hónap is.
Kb. az a minimum, amit megérdemelsz.
És nem azért, mert enyhén ittasan beültél a volán mögé. Mondjuk az is érne egy felfüggesztett tarkónlövést, de azt most hagyjuk.
De ha tudod, hogy a megélhetésed múlik ezen... bakker... hogy ennyire felelőtlen legyen valaki... na ezért járna a minimum 3 hónap gondolkodási idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!