Az országúti kerékpárosok miért az autóutat használják, amikor van bicikliút is, ami üres? Ez szabályos?
Elég zavaró tud lenni, amikor ilyen bringások miatt lekell lassítani 90-ről, hogy őket meglehessen előzni, amikor másik autós jön szembe. Közben meg ott megy az autóút mellett a kerékpárút. És még nem is torlódott, hanem teljesen üres.
Nincs valami kresz szabály, ha van autóút mellett kerékpárút, akkor az autóúton nem közlekedhetnek?
Értem én, hogy szar azokkal a gumikkal menni, de miért nem vesz rá rendeset? Én is rakhatnék 256/35x19-es kerekeket az autóra, nagyon vagány is lenne, csak kényelmetlen vele közlekedni.
Ezek a biciklisek egy külön állatfaj.
Ezzel nem értek teljesen egyet. Ha valaki a 45-50-es tempót tartja bringával az országúton, akkor kb egy segédmotorkerékpárnak számít, ami meg mehet ott.
Ha 30 körülivel megy, akkor meg tényleg a kerékpárutat illene használatba venni, ha nincs rá kresz szabály.
A kérdező következő projektje: az úszóversenyzők ne foglalják el az uszodát a közönség elől, edzzenek otthon a fürdőkádban!
:-D
Logikából megint megbuktál, 47!
Országúti kerékpárosokról szólt a kérdésed!
Alapvető, hogy az országútisok ORSZÁGÚTON mennek.
Csodálom, hogy be tudod kapcsolni a számítógépet ilyen tájékozatlansággal... :-D
Tessék:
🥨
Most zárás előtti akció keretén belül ingyen zero kóla jár hozzá
🥤
(20:00ig vagyunk nyitva, konyha 19:30-ig van. Helyben sütött bécsi perec. Egyenesen Zürichből.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!