Veletek is megtörtént már?
Tegnap kb 120km-ert vezettem egy 110-es úton, 110Km/h sebességgel jobbra tartás szabályát betartva. Egyetlen kamion sem akart megelőzni, senki nem villogott le, senki nem akart leszorítani, elém bevágni, büntető fékezni stb...
Valamit rosszul csináltam?
Mi az a kilométerer?
Amúgy meg a kamionok 90-nel tudnak menni, szóval az lenne a furcsa, ha 110-zel rád előznének...
Miután betartottad a jobbra tartást miért villogott volna rád bárki is?
Nem csoda hogy levillognak, nincs jobbkezes utca 90es korlátozás mellett.
Kvázi az összes kamion 90-re van korlátozva elektronikusan és mivel mennének, ugyanúgy 90-nel fognak menni autópályán, gyorsforgalmi úton, illetve sima lakott területen kívüli közúton.
>>> "Engem majdnem minden nap levillognak, mert a 90-es táblánál 90-95-tel megyek, dudálnak mögöttem, mert lefékezek az egyenrangú kereszteződés előtt"
Hol van egyenrangú kereszteződés 90-es sebességhatárral? Szerintem ilyen a világon nem létezik.
"Veletek is megtörtént már?"
Velem is megtörtént, túl sokszor.
Gyakorolni kell a büntetőfékezést, hogy ne lankadjon a figyelmünk az ilyen unalmas utak alatt.
"Egyetlen kamion sem akart megelőzni"
Ha 110-zel megyek, engem sem, feljebb már írták, miért nem.
"senki nem villogott le, senki nem akart leszorítani, elém bevágni, büntető fékezni"
Ilyen velem sem történik. Maximum annyi, hogy elsüvít mellettem a belső sávon egy vesedonor, amelyik becslésem szerint 180-200 km/h körül hajthat.
Na ez az igazi semmit mondó, gyökér kérdés !!!
Ennek aztán nincs értelme, azt max az oviban értékelnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!