Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Veletek is megtörtént már?

Veletek is megtörtént már?

Figyelt kérdés

Tegnap kb 120km-ert vezettem egy 110-es úton, 110Km/h sebességgel jobbra tartás szabályát betartva. Egyetlen kamion sem akart megelőzni, senki nem villogott le, senki nem akart leszorítani, elém bevágni, büntető fékezni stb...

Valamit rosszul csináltam?

2020. okt. 4. 21:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
73%
Mákod volt, keveset vezetsz ilyen helyen. Engem majdnem minden nap levillognak, mert a 90-es táblánál 90-95-tel megyek, dudálnak mögöttem, mert lefékezek az egyenrangú kereszteződés előtt, ahol nem nekem van éppen elsőbbségem, és szeretném látni, hogy jönnek-e jobbról stb.
2020. okt. 4. 21:17
 2/12 anonim ***** válasza:
79%

Mi az a kilométerer?

Amúgy meg a kamionok 90-nel tudnak menni, szóval az lenne a furcsa, ha 110-zel rád előznének...

Miután betartottad a jobbra tartást miért villogott volna rád bárki is?

2020. okt. 4. 21:18
 3/12 anonim ***** válasza:
55%
Évente kétszer villognak rám maximum, pedig évente 25-30.000 km-t vezetek (Nagyrészt Budapest, M1, M0 és hasonlók)... Nincs ebben semmi extra
2020. okt. 4. 21:26
 4/12 Beviz Elek ***** válasza:
75%

Nem csoda hogy levillognak, nincs jobbkezes utca 90es korlátozás mellett.

2020. okt. 4. 21:34
 5/12 anonim ***** válasza:
64%

Kvázi az összes kamion 90-re van korlátozva elektronikusan és mivel mennének, ugyanúgy 90-nel fognak menni autópályán, gyorsforgalmi úton, illetve sima lakott területen kívüli közúton.

>>> "Engem majdnem minden nap levillognak, mert a 90-es táblánál 90-95-tel megyek, dudálnak mögöttem, mert lefékezek az egyenrangú kereszteződés előtt"

Hol van egyenrangú kereszteződés 90-es sebességhatárral? Szerintem ilyen a világon nem létezik.

2020. okt. 4. 21:37
 6/12 anonim ***** válasza:
71%
4-es, nem a 90-esnél csinálom, hanem városon belül. Tele van idegbetegekkel az egész ország. #1 voltam.
2020. okt. 4. 21:55
 7/12 anonim ***** válasza:
Asszem az elmúlt 6-7 évben nem volt semmi kellemetlen szituációm kamionnal, 1-2 levillogás volt csak személyautóktól. Évi 80 ezret megyek.
2020. okt. 4. 22:26
 8/12 anonim ***** válasza:

"Veletek is megtörtént már?"

Velem is megtörtént, túl sokszor.

Gyakorolni kell a büntetőfékezést, hogy ne lankadjon a figyelmünk az ilyen unalmas utak alatt.

2020. okt. 4. 23:08
 9/12 anonim ***** válasza:

"Egyetlen kamion sem akart megelőzni"

Ha 110-zel megyek, engem sem, feljebb már írták, miért nem.

"senki nem villogott le, senki nem akart leszorítani, elém bevágni, büntető fékezni"

Ilyen velem sem történik. Maximum annyi, hogy elsüvít mellettem a belső sávon egy vesedonor, amelyik becslésem szerint 180-200 km/h körül hajthat.

2020. okt. 4. 23:43
 10/12 anonim ***** válasza:
89%

Na ez az igazi semmit mondó, gyökér kérdés !!!

Ennek aztán nincs értelme, azt max az oviban értékelnék.

2020. okt. 5. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!