Vicces állásinterjús esetek, amik megtörténtek veletek, vagy ismerőssel?
Velem olyan volt egyszer hogy a főnök nem hagyott beszélni se engem, se más jelenlevőt. A munkáról alig esett szó, de azt megtudtam, milyen horgászfelszerelést vett és majd a kisfiát is meg fogja tanítani. :D
Ismerősöm olyat mesélt, hogy odament a megbeszélt időpontban és senki nem emlékezett rá, hogy interjút beszéltek meg.
Egy hétfői napon hívtak, hogy szerdán menjek interjúra. Amikor bementem hülyének néztek, mert az az állás már azelőtti héten.
Tavaly nyáron 40 fokban, majdnem egy órát utaztam, hogy egy 10 perces beszélgetés után kijelentsék, hogy jó, akkor hívjam fel őket, ha érdekel az állás és behívnak egy interjúra..
Órákon át kutattam a helyet égő napsütésben, mire megtaláltam az eldugott kis standot.
Megláttam, hogy mindenki 40 kilós, magas, szőke lány. Ezzel semmi baj sincs, csak én meg barna vagyok, ronda és dagadt :D Mondom, azért ha már eljöttem hát benézek. Nem is a nő volt akivel telefonáltam, hanem egy szúrós pasas, aki előadta, hogy nem is keresnek senkit és húzzak innen.
Ezután hazára a biztoság kedvéért megint eltévedtem.
De legalább szépen lebarnultam séta közben, meg ettem egy fagyit. :D
Mikor még diákmunkát kerestem magamnak voltak vicces esetek.
1. HVG állásbörzén beszéltem egy tök jót egy toborzóval, be is csipogták a kartonom és adtam egy példányt az önéletrajzomból. Pár nappal később Facebook messengeren írt nekem a lány, hogy elvesztették a CVm és át tudnám-e küldeni, ami már alapból fura volt, mert lecsipogtattak. Ezt megtettem és soha nem kerestek... :D Szerintem azért, mert akkoriban egy kisbabás profilképem volt az UNOKAHUGOMMAL... :D Mivel diákmunkára jelentkeztem tényleg nem is értettem az egészet, hogy miért vonnak le olyan következtetés, hogy az enyém. Azóta no-go cég nekem az a multi.
Szintúgy a diákmunkás időszakból, egy kis cégnél egy terhes nőt akartak pótolni egy diákkal. A helyszínre majdnem egy órával korábban megérkeztem hőségriadóban, mikor már kellően kiaszódtam 5-10 perccel korábban felmentem hogy ne süljek meg annyira. Kiderült, hogy hamarabb érkeztem meg, mint a vezető, aki interjúztatott és végig hallgathattam az az interjú előtt, hogy "már itt van.. " "áh, de ugye nem baj ha még nem megyek be? :D"
Az interjú jellege is ilyen volt, első perctől éreztem hogy ez nem az enyém lesz és a terhes nő, akinek a helyére kerestek konkrétan paraszt volt. :D
Még az átkosban történt, hogy a megye mezőgazdasági osztályára kerestek agrárszakembert. Friss végzősként úgy gondoltam, van esélyem. Már az eleje hülyén indult, mert a pasasnak valami hasmenése, vagy mije volt, és alighogy leültem, kiviharzott, hogy ha cseng a telefon, vegyem fel, és mentsem ki. Ba55zameg! Három telefon volt volt asztalán. (Később nekem is annyi lett; egy céges, egy városi vonal, és egy közvetlenül a dirihez.) Na, pont a piros csörgött! Benyögtem, hogy ki vagyok, és hogy X elvtársnak sürgős és halaszthatatlan dolga akadt, erre beleüvöltött a vonal végéről valami vadbarom, hogy mondjam meg X elvtársnak, hogy takarodjon, ki van rúgva. Noha 24 éves voltam, kicsit azért megszeppenve rebegtem el X elvtársnak a kiszabott penzumot.
Végül nem menesztették, de azért elég kínos volt a szitu.
bankba mentem interjúra, megkérdezték milyen állat lennék ha választhatnék
néztem egy pár másodpercig majd kiröhögtem a nőt XD
8. Ez jó, nekem az első napomon jött az egyik főnököm, hogy : 'a horoszkópod?
Csak meredtem rá, bár nem foglalkozom ezzel kinyögtem, hogy : Oroszlán?
Azt mondja : Hmmm... És nem beszélt velem hónapokig csak félvállról. :DD Mai napig kérdőjel számomra mi baja volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!