Ha egy gyár szembetűnőbben keres, mint a többi, akkor az a gyár rosszabb lehet, mint a többi és ezért?
Több helyre is beadtam a jelentkezésemet, kimondottan targoncás pozícióra. Van egy hírhedt cég ahol óriási a fluktuáció, mert az embert rabszolga sorsban tartják, átverik stb... Ez a cég keresett meg engem persze állás ajánlattal, amire nemet mondtam emiatt. Van egy másik cég, aki nem tudott engem elérni, erre e-mailt is írtak nekem, hogy amint tudom keressem őket. Ez meg is történt, aztán még fel is hívtak még egyszer az infó csere miatt. Tök könnyen lehetett velük e-mailezni, mert tisztán látszik, hogy rám haraptak, mert szimpatikus nekik az életrajzom, vagy ez is egy szar cég és kell nekik a munkaerő. Ez a két verzió jutott eszembe.
Szerintetek ez lehet annak az oka, hogy kaki a cég, vagy kimondottan jónak találják az életrajzom? Vontatóvezetőnek vennének fel, de gondolom nem maradnátok ott ti sem sokáig, ha netán elkezdenének szivatni. Fizetés kb. nettó 200 ezer forint körül alakul, + benzin támogatás.
Azt jelenti, hogy rossz munkahely. Városomban van 2 gyár, ami már 2 éve folyamatosan szünet nélkül hirdet. Ezek közül csak az egyikben dolgoztam és az nagyon rossz volt mindenki menekült.
Voltam eddig pár helyen, de ami igazán jó volt annak nyilván nem volt fent ennyi ideig, amint betöltötték az adott pozíciót azt a hirdetést nem láttad már max évek múlva.
Mondjuk szerintem ez logikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!