Léteznek kiskategóriás autóra való, megbízható négy évszakos gumik? Melyet ajánlanád tapasztalataid alapján?
155/70R13-as méretben keresek abroncsot.
Köszönöm a válaszadásra szánt időd.
#17-18:
"Aha, és mennyibe került az a Michelin? Gondolom drágább, mint külön-külön a nyári+téli."
Tévedsz. Amikor vettem, a 4 gumi 105.000 Ft volt. Darabja 26. Ez közepes téli ugyanebben a méretben akkor 18 ezer volt, egy jó nyári 21 ezer. Ma is van olyan hely, ahol 28 körül megvan, és az arányok hasonlóak. És nincs a gumik élettartama alatt 10x átszerelés, alkalmanként 8 ezerért.
Nekem is négyévszakos van Matador a Nokian is nagyon jó.
nem egy tesztből derül ki az hogy semmi baj nincs a négyévszakos gumival
1. Alavetően hogyha hó van vagyis a kerék nem érintkezik az aszfaltal a mintázat az ami megfogja az autót.
2. Ha nincsen hó a nyári gumi is képes ->viszonylag<- jól teljesíteni.
3. A négyévszakos a tavaszi és az őszi évszakot tökéletesen lefedi.
4. Esőben jó szolgálatot tehet egy gondosan kiválasztott mintázat.
Tavaly november óta használom a matadort szinte semmit nem kopott a mintázat tetején még mindig ottvannak a bevágások
Köszönök minden informatív hozzászólást.
Végül Falken Euroall Season as210-eseket vettem, a tesztek és a hozzáférhetőség miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!