Egy hasonló esetnél, ha baleset történik, akkor ki a hibás?
https://www.youtube.com/watch?v=zYYIRRhBmkA
Ugye ebben a videóban kétszer is majdnem baleset lett. Az első esetre vagyok kíváncsi, amikor a honda sávot vált.
Tekintsünk el attól, hogy állítólag telefonozott a sofőr, illetve záróvonalat is érintette.
Tehát egy olyan helyzetet képzeljünk el, ahol a záróvonal után vált sávot és ütközik a bmw-vel.
Nem jó így a link, mert merőlegesen mutatja a képet (betont).
Ezt akartad linkelni?
A menetrend szerinti autóbuszok megállóból való elindulását segíteni kell, ha az biztonságosan megtehető. Ezért kell beengedni, de ez nem tartozik a témához.
Gondolom, ez lenne az, amiről írsz.
13# igen, ez az.
Itt nem a megállóból elindulásra gondolok, hanem a busz jön a Koháry István körúton, és a gyalogosátkelőhely környékén szokta megkezdeni a sávváltást, hogy kitudjon menni a megállóba. Én pedig a Jókai út felől jövök.
Az világos. Csakhogy én ilyenkor maradtam a sávomban. Az oktató meg úgy adta elő többször is, hogy a buszosnak van elsőbbsége.
Fogalmazhatott volna úgyis, hogy nincs elsőbbsége a buszosnak, de engedjük el, nehogy holtérbe kerüljünk és lezúzzon minket...
Azért lenne még mit tanulnod.
Ha őszinte legyek vissza kellene kapnod a befizetett pénzt, mert nem tanitottak meg veled sok mindent.
Ez annyira egyértelmű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!