Elsősegély vizsgan ujraelesztesnel megkell szólítani a bábut?
Figyelt kérdés
Vagy elég ha mondom h megrazom a vallanal és megszólítom?2020. aug. 15. 09:18
1/15 anonim válasza:
Ha magánál van és jajgat, nem kell.
3/15 anonim válasza:
Igen, és ha letegezed azonnal megbuktatnak és mehetsz PÁV-ra.
4/15 A kérdező kommentje:
Poenosak😅
2020. aug. 15. 10:08
5/15 anonim válasza:
Igen, meg kell. Jó napot, hogy érzi magát vagy hall engem, vagy bármi, közben megrázod a vállát óvatosan.
6/15 anonim válasza:
Nem kell. Igazabol szarnak bele mit csinalsz vele, csak eleszd ujra es kesz. Legalabb is nalunk ez volt.
7/15 anonim válasza:
Nálunk anno nem ez volt, és én, mint vizsgáztató, nem "szarok bele", mert ezért sétálunk el emberek mellett, ezért hagyjuk a földön fekvőt egyedül, és nem hívunk segítséget, mert "szarunk bele" mindenbe. Amikor én vizsgáztatok, a BLS helytelen kivitelezéséért bukás jár. Nem azért mert szívtelen vagyok, hanem mert igenis minden ember tudjon újraéleszteni, nem egy nagy dolog megtanulni és kivitelezni, itt bármelyikünknek jól jöhet még!
8/15 anonim válasza:
#1, aki magánál vagy én jajgat, azt nem kell újraéleszteni.
9/15 anonim válasza:
7#
Nem azt mondtam hogy nembaj hogy szarnak bele. Hanem hogy a legtobb helyen SAJNOS tenyleg bele szarnak. Anno mikor en vizsgaztam jo par evvel ezelott kb 20an vizsgaztunk aznap ha jol tudom mindenkinek meglett. Akivel bent voltam o szoszerint semmit nem tudott. A vizsgaztato mondta el helyette a valaszt.
10/15 anonim válasza:
#9, elég baj ez hogy így van. Remélem senki nem fog emiatt meghalni, hogy ők ezt ilyen felelőtlen módon csinálták. Nem rosszból mondtam, bocsánat, remélem nem úgy jött le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!