Ha elöttem lévő autós megelőz egy kerékpárost, akkor meg kell várnom amíg ő befejezi az előzést?
Figyelt kérdés
Tehát addig, én nem kezdhetem meg, amíg vissza nem tér teljesen a sávjába.. (terelővonal átlépése esetén)2020. aug. 9. 13:06
21/32 anonim válasza:
:/ Az nem saját gondolatom volt csak a kimásolt szöveg lényege.
"Előzni csak akkor szabad, ha..."
"...az előzni kívánó jármű előzését más jármű nem kezdte meg."
"...Meg kell várnia, amíg az Ön előtt haladó jármű befejezi a manővert, visszatér saját sávjába, és csak ez után hajthatja végre az előzést!..."
22/32 anonim válasza:
#21: ne ködösíts, a 3. idézett bekezdés nincs a KRESZ-ben !!!
23/32 anonim válasza:
e-learnigből másoltam ki! És benne van!
25/32 anonim válasza:
26/32 anonim válasza:
elég fura ez a tananyag... a folyószövegben töredékek a szabályból vannak, de azon kívül csak vélemény és tanács.
Régenmindenjobbvót :))
27/32 anonim válasza:
Azért van sok előnye, pl akkor tanulod mikor van rá időd. Fél év hozzáférést ad a rendszer, de egy nap alatt is meg csinálhatod. A másik dolog pedig, hogy a jogszabályok eléggé nyersen fogalmaznak kevesen tudják értelmezni megfelelően
28/32 anonim válasza:
25:
A linkjeidnek semmi köze nincs a kérdéshez.
Nem az itt most a kérdés, hogy előző járművet szabad-e előzni.
30/32 anonim válasza:
A 25. Válaszomat is 0%-ra értékelték... Pedig az ide illő tananyagot linkeltem. Aztán meg sokan csodálkoznak miért van annyi közlekedni nem tudó egyén az utakon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!