Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Nagyon nem megy a vezetés,...

Nagyon nem megy a vezetés, mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
2 hónapja lett meg a jogsim, kisebb városban vezettem. Az autóval amivel tanultam egész jól ment kb. minden. Most mióta jogsim van én vezetek munkahelyre a tesómmal (egy helyen dolgozunk) azonban nagyon sokszor lefulladok a kereszteződésekben.... egyre gázabb, mert volt olyan is 1 hete kb, hogy indultam volna, aztán lefulladtam többször is, de már félig kinn voltam az autóval.... eleve már bennem van a stressz, ha kereszteződéshez érünk, hogy nem fog menni, és mindig így is van.

2020. aug. 3. 07:33
 1/9 anonim ***** válasza:
80%

Ne aggódj, bele fogsz jönni:)

Apukámnak 3 éve lett meg.

Az első két hónapban neki is ez volt.

Meg kell szoknod a kocsit, meg vezetni amennyit tudsz.

2020. aug. 3. 07:44
 2/9 anonim ***** válasza:
65%
Gyakorlás vagy automata váltó :-)
2020. aug. 3. 07:56
 3/9 anonim ***** válasza:
86%

Szabadidödben nem forgalmas helyen (üres parkoló, külterület, stb)gyakorold az elindulást, meg egyebeket, amik problémásak, amíg teljesen automatikusan megy, ugyanis az egész csak megszokás kérdése.

Ha belédrögzült a megfelelö rutin, attól kezdve nem lesz ilyen gondod, szóval gyakrolj szorgalmasan.

2020. aug. 3. 07:57
 4/9 anonim ***** válasza:
28%
Nagygáz, aztan engeded ra a kuplungot. Igy lehetetlen lefulladni.
2020. aug. 3. 08:01
 5/9 anonim ***** válasza:
72%

no, figyi. Beleülsz gázhoz nem nyúlasz kuplunggal elindulsz, nem érdekes ha 20 alkalommal fulladsz le 21.-re sikerül, már érezni fogod a kuplungot , aztán elindulsz kettesbe , de akkor már adj gázt mert képtelenség máshogy kettesbe elindulni, ezt megcsinálod egy kihalt helyen 50 alkalommal haza már lazán mész.

Én így tanítottam meg Anyukámnak. Azóta egyik autótól sem fél.

2020. aug. 3. 08:27
 6/9 anonim ***** válasza:
83%

Meg, engedd el a félelmedet a kereszteződéstől. Akkor menni fog. Nekem az egész tanulás alatt így volt, ami nem ment, nem görcsöltem rá. Utána már ment.

Holnap vizsgázom.

Meglátjuk mit húzok.

2020. aug. 3. 08:47
 7/9 anonim ***** válasza:
70%

Nyomni kell a gázt.

Oktatós hülyeség, hogy gázpedál nélkül kell elindulni araszolva...

Ha meg nagyon nem megy vegyél plusz órákat, nem ciki, ha jogsi kézben van akkor sem.

2020. aug. 3. 08:57
 8/9 anonim ***** válasza:
46%
HA nagyon nem menne a vezetés én abba hagynám.
2020. aug. 4. 06:31
 9/9 anonim ***** válasza:
70%
Egy ismerősöm a forgalmi vizsgáján vezetett utoljára autót. 27 évvel ezelőtt.
2020. aug. 4. 11:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!