Utazhat-e az anyós ülésen magasítóval?
Figyelt kérdés
A fiam 135 cm,11 éves. Utazhat-e az anyós ülésen magasítóval? Mert a hátsó ülésen nincs hely (előre van borítva szállítás miatt). Találtam szabályt, de kicsit megzavart: Az egyik: Nem szállítható az első ülésen harmadik életévét betöltött,150 cm-nél alacsonyabb testmagasságú gyerek, még gyerekülésben sem. A másik: 135 és 150 cm közötti gyermek az első ülésen csak gyermekbiztonsági rendszerben szállítható, míg a hátsó üléseken akkor is, ha a biztonsági övvel megfelelően rögzíthető. Ettől meg zavarodtam.Aki tud légyszi segítsen!2010. aug. 1. 13:50
11/12 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!Nem fogom vinni.Van más választásom,itthon marad a mamával.A kérdést csak azért tettem fel,mert szeretett volna velem jönni,és én szerettem volna megbizonyosodni arról,hogy ülhet-e elöl vagy sem.
Köszi a válaszokat mindenkinek!
2010. aug. 1. 17:41
12/12 anonim válasza:
Mit nem mondjak hülyén van megcsinálva a szabály, az övek nagyrésze ma már állítható hogy a gyerek is be tudjon ülni, az a 10cm pedig igazán nem sok, bár gondolom nem az öv hanem a légzsák miatt van így, akkor meg ott a magasító
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!